3,6 2,1 tys. ocen
3,6 10 1 2062
2,0 5 krytyków
Królik doświadczalny: Diabelski eksperyment
powrót do forum filmu Królik doświadczalny: Diabelski eksperyment

Dzieło sztuki

użytkownik usunięty

Pewnie zaraz po przeczytaniu tytułu tego tematu uznacie mnie za spaczonego dewianta i
zażądacie umieszczenia mnie w szpitalu psychiatrycznym, ale nim pochwycicie za telefon,
przeczytajcie dalej.

Dawno nie widziałem tak realistycznego horroru(narzekacie na to, że kobieta za mało krzyczy -
widocznie w ogóle nie znacie się na cierpieniu). Po prostu twórcy mieli ideę stworzenia snuff
movie wyglądającego na prawdziwe mondo movie no i wyszło im świetnie. Niesamowite, że za
pomocą tak prostych środków można nakręcić tak efektowną rzeźnię. Gdyby nie fakt, iż aktorka
żyła dalej, dałbym się nabrać(efekt trochę osłabiają dynamiczne przebłyski pod koniec filmu -
wątpliwe, by psychopaci-amatorzy trudzili się takimi trikami).

Jak dla mnie film spełnia swe zadanie jako horror - potrafi naprawdę zaszokować. Nie
rozumiem, dlaczego także niektórzy fani horrorów ten film gnoją od "chorego". To po prostu
śmieszne - narzekają, że brak porządnych pozycji w gatunku, a gdy już znajdą coś, to i wtedy
nie są zadowoleni.

8/10 za realizm i grozę.

ocenił(a) film na 7

ten film naprawde musi być konkret ale nie moge go znaleść dacie jakiś link

ocenił(a) film na 4
adm11293

http://www.youtube.com/watch?v=EdSVpth6_ZQ

użytkownik usunięty
bbbosa

to druga część nie pierwsza - co prawda znacznie brutalniejsza, ale chciałoby się też móc obejrzeć pierwszą

ocenił(a) film na 4

ach wybacz : ). jak znajdę to podeślę najwyżej : )

ocenił(a) film na 4

http://www.youtube.com/watch?v=yi83lHE4AAk - proszę bardzo ; ). Resztę łatwo znaleźć, jak już jest tytuł. Fakt, że język do bani, ale właściwie w takim filmie to nie bardzo przeszkadza ;)

ocenił(a) film na 7
bbbosa

nie dziala mi ten link

ocenił(a) film na 4
adm11293

niesamowite ;) zważając na to, że link wysyłałem prawie cztery i pół roku temu, to jednak mógł już zniknąć ten filmik z yt ;) natomiast nie wydaje mi się, żeby trudno było to znaleźć. trochę kreatywności

ocenił(a) film na 7
bbbosa

Wiem pewnie to nie problem, ale szczerze nie chce mi sie szukac i tyle pozdro.

ocenił(a) film na 7
bbbosa

ogladalem ktoras z czesci tego nie typowego kina to byla czesc z samurajem kiedys czytalem ze w czasach premiery ktorejs z czesci rerzyser mial spore problemy bo jak na tamte czasy sceny wygladaly dosc realistycznie, moze jak znajde wiecej czasu odswierze sobie ten gatunek kina

ocenił(a) film na 4
adm11293

To była 2 część.

ocenił(a) film na 1

To w końcu 8 czy 1 ?