Taka łatwa, lekka i przyjemna w sam raz na niedzielny wieczór. Więcej na moim blogu :)
Wpisz sobie w google Ausenland online, niektóre są płatne niestety albo trzeba się zalogować. W jednym z tematów użytkowniczka polecała też playtube, a ktoś inny torenty. Powodzenia :)
Ja też uważam że świetny film, idealny na sobotni wieczór przy winie. Nie powiem końcówka mnie zaskoczyła, myślałam że ten ze stajni naprawdę ją kocha :))
Dla mnie to był niezły szok xD Takie wtf, jak się okazało, że on też jest aktorem.
Ale trzeba stwierdzić, że "napisy" na końcu są najlepsze :D
Ja włączyłam od niechcenia,bo miałam ochotę na komedię i film kostiumowy. Nie powiem, też mnie końcówka zaskoczyła...myślałam,że pan Nobley naprawdę jest aktorem i aż żałowałam jak uciekła ze stajennym ;D Tak naprawdę to mało które filmy mnie śmieszą ale tu ryczałam ze śmiechu, udana była 'blond siostrzenica' i ' panna różowa Piggy' ale najlepsza scena kiedy Jane zaczęła śpiewać przy pianinie a klip ze scen końcowych wymiata. Myślcie co chcecie...ale ja szczerze polecam na babski wieczór ;D
dziekuje za linki:) wczesniej znalazlam jeden po ang. ja wczesniej przeczytalam ksiazke i musze przyznac, ze jedno i drugie (ksiazka i film) bardzo mi sie podobaja. swietny film na rozluznienie. poza tym jj field... i nawizania do jane austen. chyba znowu przeczytam dume i uprzedzenie. pozdrawiam
Bardzo fajna komedia, uśmiałam się za wszystkie czasy :) Końcówka też mnie zaskoczyła, ale w sumie byłam zadowolona z obrotu spraw, bo pan Nobley - idealny facet według mnie.