PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=154526}

Kraina traw

Tideland
2005
7,0 15 tys. ocen
7,0 10 1 14512
6,3 11 krytyków
Kraina traw
powrót do forum filmu Kraina traw

Tak naprawdę pierwsze 20 minut świetnie się zapowiadało, ale potem już kompletnie pomieszali i nie potrzebnie zaczęli wymyślać. Obejrzałam głównie z powodu aktorki która gra główną rolę, Jodelle Ferland. Ale oczywiście jej gra była przepiękna, tylko fabuła filmu się popsuła. Cóż, ten film może być ale trochę zbyt chaotyczna fabuła.

SingerAlessa

Dokładnie mam to samo odczucie. Pierwsze 20 minut świetne, z poczuciem humoru i zapowiadające dobrą resztę filmu. Jednak później jak dla mnie okropnie ciągnąca się męcząca, ciężka i nudna fabuła, zbytnio skomplikowana, ale takie jest kino Giliama. Mówią, że jest to jego najlepszy bądź najgorszy film. Ja wybieram to drugie niestety...

ocenił(a) film na 7
ale_wino

a mi na odwrót pierwsze 20 min mnie nudziło,dopiero później było ciekawe.Najciekawszą role odegrał Brendan Fletcher,super zagrał role upośledzonego chłopaka.

użytkownik usunięty
ale_wino

wracaj do macania kur. filmoznawcy z ciebie nie bedzie.

SingerAlessa

najpierw mi się spodobało (to znaczy ta mała -- genialna!), potem zachciało mi się rzygać, a potem już tylko było mi niedobrze i nudno na zmianę i dokończyłam na ffwd. Nie po drodze mi jednak z tym reżyserem.

ziew

rowniez ogladalam ten film z dziwnym uczuciem w zoladku , niedobrze mi nadal

użytkownik usunięty
ziew

SingerAlessa

No niestety taki był oryginał w książce ;)

użytkownik usunięty
SingerAlessa