Krocząc wśród cieni

A Walk Among the Tombstones
2014
6,6 48 tys. ocen
6,6 10 1 47767
5,8 16 krytyków
Krocząc wśród cieni
powrót do forum filmu Krocząc wśród cieni

Nie sądzicie, że plakat wprowadza ludzi w błąd? Ja, gdybym go zobaczył i nie wiedział, co to za film, to pomyślałbym, że jego tytuł to "Zła się nie ulęknę"

Trystane

Oj, nie. Zazwyczaj tak jest, tytuł na górze a slogan na dole. Chociaż różne są przypadki. W każdym razie ja tego nie odczuwam.

fmuszynski

Nieprawda, tytuł jest zawsze nad tymi literkami napisanymi małym druczkiem na dole, albo gdzie indziej, ale wtedy tam nic nie ma

ocenił(a) film na 6
Trystane

Zgadzam się, pracuję w kinie i akurat gdy wróciłem po przerwie do pracy, siedząc i czytając harmonogram filmów do końca dnia, szukałem tytułu ,,Zła się nie ulękne".. Dopiero po jakimś czasie kapnąłem się, że tytuł jest na górze. Tak, ten plakat jest mylny, bo zawsze tytuł jest na dole.

Koziom

"zawsze"? sprawdz dokladniej...

ocenił(a) film na 4
Trystane

Wystarczyło przeczytać całość: "Krocząc wśród cieni, zła się nie ulęknę" przecież to ma sens jako całe zdanie, a nie oddzielne połówki. Dziwne, żeby tytułem była druga jego część. Poza tym nad tytułem filmu jest nazwisko głównego aktora. Ja jakoś wątpliwości nie miałem co jest tytułem, a książki nie znam.