PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190315}

Kronika opętania

The Possession
2012
6,0 49 tys. ocen
6,0 10 1 48807
5,1 8 krytyków
Kronika opętania
powrót do forum filmu Kronika opętania

6/10

ocenił(a) film na 6

od tego typu filmów oczekuje czegoś więcej, ciągłego trzymania w napięciu, więcej faktów,
bardziej autentycznych egzorcyzmów. duży plus za doskonałą role opętanej dziewczynki, dobrze
dobraną muzykę. Minus za "gadającą skrzynkę" - wzbudzała ogromny śmiech na sali kinowej.
ostateczna ocena 6 - z racji tego ze to moja ulubiona tematyka i mimo wszystko dobrze zrobiony
film. Ciekawe czy będzie jakaś kontynuacja. pewnie ktoś w końcu ponownie otworzy tą skrzynkę/

ocenił(a) film na 7
aurorka

Ja się spodziewałam czegoś więcej. Świetna historia, do pewnego momentu naprawdę nieźle opowiedziana, ale są sceny, w których powinni bardziej wystraszyć widza, nie mniej jednak podobało mi się i polecam taki horrorek.

aurorka

Też mu dałem 6. Nie był zły ale zdecydowanie czegoś brakowało ;O No i zakończenie jak dla mnie na minus..

aurorka

skrzynka była akurat na miejscu, gadała w końcu do małej dziewczynki, to pasowało. i jedna rzecz, najlepsza w tym filmie- nagła cisza, bum i widok z lotu ptaka na osiedle. trochę bez związku, ale fajny akcent.

ocenił(a) film na 6
Nocturni

skrzynka była na miejscu ale sposób gadania był mierny. mogli by sie postarać o jakiegoś polskiego lektora. teraz juz nie przytocze dokładnie tego co gadała ale to były straszne głupoty, o jakis grzybkach itp. dlatego chwilami śmiech widzów zagłuszał film.

ocenił(a) film na 7
aurorka

Ale.. mamy tutaj przykład, że język polski jest przerażający, nawet jak się gada o głupotach xd