PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190315}

Kronika opętania

The Possession
2012
6,0 49 tys. ocen
6,0 10 1 48771
5,1 8 krytyków
Kronika opętania
powrót do forum filmu Kronika opętania

Bardzo chciałabym obejrzeć ten film....tylko niewiem gdzie? Pomógłby ktoś??? Byłabym baaaardzo wdzięczna :-)

meryl_streep1

online na necie

meryl_streep1

na kinolive - prosze bardzo tu masz ten film niestety z napisami ale kopia nie jest zla da sie obejrzeć :)

meryl_streep1

Daj sobie spokój dopóki nie wyjdzie lepsza jakość bo seanse z kamery psują klimat filmów.

Intro01

Znalazłam na seans 24, ale niestety konieczna jest tam rejestracja -,- A co do filmu to nawet fajny :-) Ciekawa historia i wgl. Zastanawiam się czy to, że oparty na prawdziwych faktach jest prawdą...

meryl_streep1

kinomaniak tv Tu masz filmy bez rejestracjii,a na seans kronika w wersji DVDrip czy Cam ?

Intro01

DVDrip jeśli się nie myle :-)

ocenił(a) film na 4
meryl_streep1

srip nie komentuj jeśli nie wiesz. cam

lukass08

Dlatego napisałam "jeśli się nie mylę" . Czytaj ze zrozumieniem.

meryl_streep1

zalukaj tv- izja -_= bez rejestracji!!! -_-

JOLINAE

A można gdzieś obejrzeć normalną wersję??

Mojra27

Nie umiesz czytać? Zalukaj tv. A co to jest: normalna wersja?! -_= Czy sa nienormalne?! -_- Nie podam przeciez pelnego adresu, bo to, cytuję: Niezgodne z regulaminem. Ale jak wpiszesz ten adres z kropka przed "tv", to na pewno Ci pokaże te stronkę! Trzeba, Mojra, umieć czytać pomiędzy wierszami!

JOLINAE

opanuj się człowieku, nie kazdy uznaje wersje cam za idealna do oglądania

Mojra27

To idz do kina albo kup i nie zawracaj glowy niepotrzebnymi pytaniami. Malkontenctwo z Ciebie wylazi.

ocenił(a) film na 5
meryl_streep1

Pobierz przez torrent ;D albo na torrenty.. do tej pory a ściągam od tak dawna nie wiem jaka jest poprawna wymowa, stronka z której możesz pobrać to tnttorrent ; P