..gdzie można znaleźć intro i zakończenie filmu, gdyż bardzo mi się spodobała ta mroczna
nawijka o grzybkach w trawie :P
Kolejny polski antysemita-rasista, który nie napisał nic konkretnego i nie odpowiedział na moje pytanie tylko przytrollował.
Jak ja kocham tą całą polską mentalność!
o co Ci chodzi? tak leciała piosenka, chyba cały film jest o żydach i ich folklorze......nie sądzisz? zastanów się zanim kogoś obrazisz, człowieku o "polskiej mentalności".
Jeśli już to o żydach, nie "żydkach". Nie, zapewniam Cię, że wierszyk był o grzybach.
a ty trollu piracie co chcesz? prosisz o intro i outro filmu ktory ledwo co jest w kinach (patrzac na daty)?
i zgodze sie za Twoja glupote i chec piracenia powinni karac mandatami
Radzę się zacząć leczyć na nogi bo na głowę niestety jest już za późno. Pierwsza i ostatnia odpowiedź do Ciebie, gdyż nie będę karmił trolla.
no prosze, jak to juz napisales, "Kolejny polski antysemita-rasista" i do tego jeszcze wysmiewa sie z kalekich osob, no no, tak to jest jak sie jest polskim polaczkiem cwaniaczkiem co? najpierw pytasz sie o "piractwo" pozniej przyklejasz sie do innych a na koncu mowisz ze "nie oto Ci chodzilo" bo TY chciales najlepiej film badz mp3 z tej "piosenki"
prostactwo mozna leczyc, wiesz o tym prawda?
Rosną sobie grzybki w trawie,
grzybki w trawie, grzybki w trawie.
I patrzą na świat ciekawie
i patrzą na świat ciekawie.
Co to będzie, co to będzie?
Tyle grzybków rośnie wszędzie.
Co to będzie, co to będzie?
Tyle grzybków rośnie wszędzie.
Idą dzieci z koszyczkami
z koszyczkami, z koszyczkami,
ukryjmy się za krzaczkami,
ukryjmy się za krzaczkami.
Cicho, cicho cichuteńko.
Szybko, szybko, szybciuteńko.
źródło:http://www.edukacja.edux.pl/p-2393-pasowanie-na-przedszkolaka.php
Nie do końca chodziło mi o tekst, bardziej o ten mroczny głos z lekkim podkładem muzycznym....
Dla mnie to było jak taki mroczny wierszyk od Freddy'm Kruegerze: http://www.youtube.com/watch?v=TcROvivYkw4
Ale i tak dziękuję za dobre chęci ;P
Ja się tego wierszyka uczyłam w przedszkolu ^^ To był takie wierszyk z pokazywaniem, zrywaliśmy niewidzialne grzybki. Film zniszczył moje dzieciństwo ;)