Kroniki Spiderwick

The Spiderwick Chronicles
2008
6,7 27 tys. ocen
6,7 10 1 27126
6,5 8 krytyków
Kroniki Spiderwick
powrót do forum filmu Kroniki Spiderwick

A więc rodzi się nowy konkurent Narni i Pottera.
Osobiście uważam że może być z tego ciekawy film,lubie filmy tego typu.
Ulubione :Opowieści z narni,Eragon,Harry Potter i Seria niefortunnych zdażeń...może i ten film dołączy do tego grona:)

Matt_19_

Wlasnie obejrzalam zwiastun i przyznaje,ze zapowiada sie ciekawie;))Kolejny film na ktory wybiore sie z wielka checia do kina:)Pozdrawiam!

Pistacia

Nom ciekawe czy będzie na poziomie filmów tego typu.
Troszkę animacja potworów niepodobała mi się w zwiastunie ale dobrze ich niewidziałem więc trzeba zaczekać:)

Matt_19_

Eragon podobal mi sie srednio:P Mam nadzieje,ze film ten bedzie wysmienita rozrywka;))Teraz musimy czekac...;))))

Pistacia

Nom Eragona mogli zrobić lepiej choć niebył zły...tylko ten głos tego smoka...to już mogli tego smoka niemową zrobić:/

Matt_19_

Mogli-chodz nie byl tragiczny.Duzo osob patrzy przez pryzmat ksiazki-ja jej nie czytalam:))

Pistacia

Też nieczytałem...czekam też na Księcia Kaspiana,zobaczymy jak im się uda 2 część. Oby niespaprali.

Matt_19_

Ja tez czekam na kolejna czesc Narnii;))Tak samo jak na pare innych produkcji-m.in. Gwiezdny pyl oraz Zloty kompas!

Matt_19_

Jest jeden problem: Wszystkie 5 części będą w 1 filmie xD

ocenił(a) film na 8
ojejQQ

Nie wiem czy to taki problem w przypadku tych książek, bo każda z nich była bardzo krótka i ciężko byłoby z nich zrobić pięć osobnych filmów ;)