PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=561591}
6,8 29 tys. ocen
6,8 10 1 29060
5,5 12 krytyków
Kruk. Zagadka zbrodni
powrót do forum filmu Kruk. Zagadka zbrodni

Zaczynając oglądać nie sądziłem że film zrobi na mnie takie wrażenie. Jest mroczny i wymaga odpowiednich warunków do oglądania - wieczór, ciemno w pokoju itp. Po obejrzeniu sprawdziłem życiorys Poe - a nie często mi się zdarzają takie reakcje po seansie...
Bardzo polecam - ale z odpowiednim nastawieniem, by sobie nie zepsuć przyjemności z oglądania.

ocenił(a) film na 8
Molek_3

Dokładnie do takich filmów jak ten należy stworzyć sobie odpowiednie warunki i będzie się podobał prawie każdemu ;D

ocenił(a) film na 9
Molek_3

Jestem fanem E.A.P. i film bardzo mi się podobał i ta dynamiczna końcówka z utworem Burn My Shadow zespołu Uncle robi wrażenie do tego niesamowity ,,stęchły,, klimat i aktorstwo na wysokim poziomie.Film odświeża cały mit kręcący się wokół śmierci pisarza i zachęca do sięgnięcia po dzieła Edgara.

ocenił(a) film na 4
Molek_3

film jest średni z wieloma niedociągnięciami,
nie wciskajcie ludziom kitu z tymi zachwytami....

ocenił(a) film na 9
wingtsun

Oczywiście masz prawo do własnego zdania, lecz jeśli piszesz o niedociągnięciach to może dał byś jakieś przykłady, bo w przeciwnym razie wyjdziesz na "etatowego malkontenta".

ocenił(a) film na 4
molek1

szkoda mi czasu na taki film, żeby się produkować pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
wingtsun

Jednak na dwukrotne pisanie pod tym filmem czas znalazłeś. W świetle powyższych faktów, Twoja wypowiedź wygląda na klasyczne trolowanie!

wingtsun

szkoda czasu to na Twoje wypowiedzi nie lecz tu swoich kompleksów dzieciaku.