Krwiożercza małpa

Blood Monkey
2007
2,4 1,7 tys. ocen
2,4 10 1 1710
Krwiożercza małpa
powrót do forum filmu Krwiożercza małpa

właśnie oglądam to arcydzieło na dwójce i dochodzę do wniosku, że wolałbym oglądać
przemówienie kaczyńskiego albo nawet dwóch kaczyńskich...

staxu

A wyjasni mi ktos, bo w tej zawilej fabule sie gubie, czemu ta chinolka ta sydney porwała i zostawiła małpa na pożarcie:P? Bo nie ogarniam tego.

użytkownik usunięty
staxu

Na początku było nieco zabawnie, a potem nuda, nuda, nuda... Nie przypominam sobie, żebym widział film z gorszymi dialogami. Jednak warto było doczekać do momentu, w którymi krwiożercze małpy obsikiwały namiot pełen dzielnych amerykańskich studentów, znacząc swoją zdobycz. Prawdziwe kuriozum. Szkoda tylko, że małp nie było widać, tylko samą wodę (sikawka strażacka?) W ogóle małp nie widać za wiele...

ocenił(a) film na 4
staxu

a ja dam 4 za pomysl bo chyba jeszcze wscieklych malp to nikt nie wymyslil, nie liczac kingkonga

staxu

Ej a ja mam takie pytanie bo wyłączyłam tv bo już mi się nie chciało oglądać. Jakie było zakończenie i co się stało z tym Gregiem???

ocenił(a) film na 2
andzialesiuk

wyłaczyłaś tv i piszesz posta 2 min po zakonczemiu filmu.... intrygujace hmmm... a co do filmu to.... hmmmm...no.... ehhhh szkoda gadać... najlepsze to zakonczenie!

użytkownik usunięty
andzialesiuk

Grega zjedli, tylko została kamera i biedna dziewoja. Film zakończył się enigmatycznie - wystąpieniem krwiożerczej małpy. Zatem chyba dobrze (dla małp) się zakończyło - kolacja kompletna. Coś dla koneserów naprawdę złych filmów.

użytkownik usunięty

hehe no nie do końca go zjedli tylko pociągnęli z ta kamerą ale była jego krew pokazana wiec w sumie została sama dziewoja bez kamery.Dani albo Amy nie pamiętam już która to była.

użytkownik usunięty
staxu

Uzupełnienie : film nieoczekiwanie się zakończył. Ostatnie kilka sekund tandetnej grafiki komputerowej ukazującej (wreszcie!) krwiożerczą małpę w pełnej krasie, było wstrząsające. Jednak największy szok nadszedł zaraz po tym niesamowitym wystąpieniu - napisy końcowe. HIT ! ;)

ocenił(a) film na 3

No akurat zakończenie nietypowe dla tego rodzaju produkcji :) Za to plus. Reszta oczywiście dno.

Niedawno widziałem zapowiedź tego filmu na TVP2. Na pierwszy rzut oka widać było, że to jakaś tandetna szmira ale... jak usłyszałem tytuł to wybuchłem śmiechem. xD

użytkownik usunięty
Kurosawa

Ja właśnie widziałam zapowiedź na Jedynce i ten prezenter wyglądał, jakby sam powstrzymywał się od śmiechu :-D

staxu

Widać że się widzą podobał bo puszczają go znowu w piątek na jedynce. Chyba sobie nagram jak nie będzie kolidował z czyms innym.

użytkownik usunięty
staxu

Czy to nie w tym filmie, gdy małpa sikała na namiot, oni myśleli, że to deszcz tropikalny? :D