fajne jako odmóżdzacz ja jako fan serii bawiłem się śietnie. Reżyserzy pomimo braku w ekipie Wesa dają radę. Polecam fanom i nie tylko. 7,5/10
Nie zgadzam się, jestem fanką serii, ale z każdą częścią jest coraz gorzej. Tym filmem już przegięli, wg mnie film był nudny, a ta istotna scena (kto oglądał domyśli się o co chodzi), złamała mi serce. Po co to było? Ta seria powinna się zakończyć na trójce.
Była po to, by złamać Tobie i nam serce, to wciąż jest horror i OG niestety nie mogło trwać wiecznie.
Tej sceny nie musiało być, tego filmu w ogóle nie musiało być. Wes tego nie zrobił, więc dlaczego po latach wrócili do tego? To horror, a oni zrobili z tego dramat (dosłownie i w przenośni).
Cóż, możesz udawać, że seria zakończyła się na trzeciej części, ja się bardzo dobrze bawiłem na tej kontynuacji i czekam na więcej, a sądząc po pierwszych informacjach o box office (prawdopodobnie najbardziej dochodowe otwarcie ze wszystkich filmów z serii i #1 w tym tygodniu) kolejne części to już pewniak :)
"co się zobaczy, nie da się odzobaczyc". Kolejne części byłyby głupotą, już bardziej dobitnie się tej serii nie dało zakończyć.
Założę się, że będą doić każdą możliwą serię, w tym i tą, do momentu aż zamiast mleka nie poleci krew. Żyjemy w świecie, w którym istniało niewolnictwo, a jak ktoś na to psioczył, to zawsze był argument, że jak ci się nie podoba, to nie kupuj sobie niewolnika i po sprawie. Ludzie chodzą na dużo większe gnioty i nabijają box office, więc już się pogodziłem z myślą, że będzie z tego quasi-zoomerski serial. Trzeba głosować portfelem i unikać takich filmów.