PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=851885}

Krzyk

Scream
2022
6,1 22 tys. ocen
6,1 10 1 22444
6,9 41 krytyków
Krzyk
powrót do forum filmu Krzyk

Czy myślicie, że mordercami będą jakieś nowe postacie, czy ktoś kto powróci z poprzednich części?

ocenił(a) film na 10
Nikodem_Hintzke

Tak sobie myślę , że skoro nowe postacie są jakoś spokrewnione z postaciami z przeszłości(przynajmniej w zwiastunie pada taki tekst) to może mordercą będzie ktoś z dawnych części. Np: siostra Randy'go. A przynajmniej tak bym chciał. Jednak pewnie pójdą na łatwiznę i mordercą będzie nowa postać , a będzie zabijać z powodu jakiegoś wydarzenia z przeszłości

ocenił(a) film na 7
feliks35

Też mi się tak wydaje, ale czytałem sobie komentarze pod zwiastunem i często pojawiała się teoria że mordercą będzie Stu, co mi średnio pasuje bo on chyba umarł

ocenił(a) film na 10
Nikodem_Hintzke

Też czytałem tą teorię. Jeśli faktycznie Stu wróci to będzie naciągane , bo w poprzednich częściach nie było żadnej wzmianki na jego temat , a tu nagle po tylu latach by wrócił. Poza tym prawie umierał od ran i jeszcze Sidney zrzuciła na niego telewizor. Więc wydaję mi się , że to tylko plotka. Zwłaszcza , że w zwiastunie morderca mówi do Sidney , że to zaszczyt więc to raczej nie Stu

ocenił(a) film na 7
feliks35

no, zgadzam się

feliks35

Plotka, że mordercą będzie Stu nie wzięła się z niczego. Pierwszym pomysłem na trzecią część krzyku było to, że zabójcą miał być stu, który jednak nie zginął w części pierwszej. Tutaj on mordercą na pewno nie będzie. To nowa trylogia lub seria, więc film postawi na powiązanie z oryginałem przez np. córkę czy syna kogos, ale w wieku nastoletnim. To nowa część więc teoretycznie mogą zrobić dwóch zabójców, z których jeden łączył by się z przeszłością a drugi z teraźniejszością. Nie obstawiałbym głównej nowej bohaterki bo to już zobaczyliśmy w 4 części. Stawiam raczej na kogoś z męskiej części. Może ten z 13 powodów. Może ten z boys.

ocenił(a) film na 10
Nikodem_Hintzke

Jestem na świeżo po pokazie przedpremierowym. Śmiało można powiedzieć że ten film bardzo spodoba się każdemu fanowi serii. PS: "Welcome to the third act!"