PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=851885}

Krzyk

Scream
2022
6,1 22 tys. ocen
6,1 10 1 22444
6,9 53 krytyków
Krzyk
powrót do forum filmu Krzyk

Czy po prostu był głupi?

Czułem się urażony jak to oglądałem, że twórcy robią sobie ze mnie jaja. No bo serio, 18 letnia, ważąca pewnie niespełna 50kg dziewczyna dostaje 7 ran kłutych i przeżywa?

Scena w szpitalu też niezła. Nastolatka była w stanie złożyć emerytowanego policjanta a następnie go wypatroszyć (swoją drogą wtedy widać, że ten chłopak jest zabójcą, bo nie był coś chętny do pomocy). I w ogóle czemu on postanowił zostać sam na sam z zabójcą, żeby go dobić? Gdzie była też reszta personelu, pacjentów? Jezu...

Sytuacja z policjantką i synem też idiotyczna. W mieście grasuje morderca, wszyscy w gotowości. Ona zawiadamia swoich ludzi, żeby szybko przyjechali pod jej dom. W między czasie zostaje zamordowana przed własnym domem, a syn jest w stanie dokończyć mycie się, wytrzeć, rozłozyć całą zastawę, a policji nawet nie słychać xD a w pierwszej scenie filmu policja zjawiła się w 3 minuty, a wtedy nie było wiadome o mordercy.

I ostatnie to temat śmierci czarnego. Morderca na niego wyskakuje, obok w domu z 50 ludzi i nikt nie widzi xD mało tego, dostaje kose, obronił się przed śmiercią i zamiast uciekać w stronę domu do ludzi, albo chociaż na ulicę, to ucieka gdzieś pod szope xD

Absurd gonił absurd.