PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=260505}

Książę Persji: Piaski czasu

Prince of Persia: The Sands of Time
2010
6,9 161 tys. ocen
6,9 10 1 160543
5,5 33 krytyków
Książę Persji: Piaski czasu
powrót do forum filmu Książę Persji: Piaski czasu

Bogu dzięki tego filmu nie ma robic ""mistrz Uwe Boll""..juz sie niemoge go doczekac ^^....mam nadzieje że role dostana jacyś nowi aktorzy a nie ci juz znani ..(było by super)..i przynajmniej figurąi i twarzą podobni do tych z gry ..(w szczególności do figury princa(^_^)

Kaileena_2

Jak dziewczyna to wiadomo, że jakieś niewyjaśnione ma z Princem układy... :P :D :) XD ;) Dołączam się, ale jak dla mnie nie muszą być to nowi aktorzy... tym bardziej, że żadnych nowych i utalentowanych zwyczajnie nie ma!

Kaileena_2

To ostatnie zdanie twojego posta takie trafne!!! :D:D:D:D:D:D

Kaileena_2

http://img69.imageshack.us/my.php?image=idea62my.jpg [img69.imageshack.us/my. ...]

To jedyny aktor mogący z powodzeniem zagrać Księcia. Mimo chwili załamki teraz jestem znów tego pewna :D:D:D:D

Kaileena_Farah

niestety deep jest za stary na role princa ;)...keanu też (....w piaskach czasu princ ma 20 lat max.....(smutne ale prawdziwe deep niestety niepasuje do tej roli spowodu wieku)...i moim zdaniem swietnie zagral w piratach z karaibów ale do roli princa jakos go niewidze (ale to moje zdanie ;)..ale wiem kto by pasowal do 2 :DDDDDDDD..ale nie wiem jak tu dac zdjęcia :/..pozdro ;)

Kaileena_2

aaa i jeszcze jedno co sądzisz o filmie bloodrayne i głównej bohaterce?:DDDD..bo ja uważam to za wielki kit wraz z złą obsada rayne i kagana :/

Kaileena_2

Bloodrayne to kicz totalny :D Chłaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!! !!

A Johnny i tak rządzi mimo wszystko!! ;) Aha... A zdjęcie wrzucić, wystarczy skopiować link i wkleić 8) Czekam na tą fotkę :D Albo podaj po prostu nazwisko gościa!

Kaileena_Farah

Tylko sie nieśmiac !!!!.....jak by go właśnie tak ucharakteryzowac to do 2 pasuje jak ulał:DDDhttp://bogar.blog.tv2. hu/adat_html/33/69/336903_Resi ze%20of%20tarkan_wall15.jpg... ........(to moja opinia :P)

Kaileena_2

Nie otwiera się ten link. Nie wiem czy patrzyłaś do tej duuuuuużej dyskusji tutaj, więc zamieszczam swoją przeróbkę, zeszłoroczne zdjęcie Deppa, moja przeróbka :D śmiechowe.... http://img34.imageshack.us/my.php?image=chybawszystkojasnebuheheheheal.jpg [img34.imageshack.us/my. ...]

Kaileena_Farah

:DDDD..fajna przeróbka.. nie jest taka zła ^^.....deep wygląda jak princ po dragach :D.......grałaś juz w 3 ?..bo ja jeszcze nie czekam na pc:/.....ale wiem jak się kończy :DDDDDDDDD..pozdro ;)

Kaileena_2

Przeszłam już trójkę. Na PC oczywiście... teraz czekam na oryginał bo koniecznie muszę mieć :) Pozdrawiam :D

Kaileena_Farah

a skąd masz ???????????....ma być dopiero 20 lutego :/.....(warto kupić?:))

Kaileena_2

Ta gra jest suuuuuuuuuuuper, dostałam od znajomego... nie cieszę się, że przeszłam na piracie, żaden powód do dumy... no - ale przeszłam :D Gra jest wytentegocona w kosmos XD

Kaileena_Farah

ale przeszłaś .....a ja jeszcze czekam :D.....jestem wściekła na cenege polska ...bo to juz 2 moja ulubiona gra której date wydania przełożyli :/....(prince of persia jest moją 2 ulubioną gra zaraz po gothicu^^)

Kaileena_2

Nie lubię "Gothica" :D :P Kocham Morka z RPG-ów :D Ale to nie zmienia faktu, że trylogia Piasków Czasu to moje ulubione gry, absolutne miejsce pierwsze!!! :D

Kaileena_Farah

mork"..pierwszy raz slysze o tej grze (opisz fabułe ..krótko:D)

Kaileena_2

The Elder Scrolls III: Morrowind :D:D:D:D Może o tym słyszałaś... z zamiłowaniem tak zdrobniale na tę gierę mówię... Morek ;) RPG zajefajne takie... co tutaj długo opisywać :) Ogromny świat, mnóstwo zadań, piękna grafika i muzyka... cuuuuuuuuuudo!!! Może słyszałaś teraz ma wyjść IV pt "Oblivion" :P Jaśniutkie?

Kaileena_Farah

Morrowind:"RPG zajefajne takie" - czy trzeba coś dodawać?:D Gothic jest fajny, "tylko fajny", ale nie miejsce i czas na takie dyskusje... Wracając do tematu: nudzi mnie już "jeżdżenie" po Uwe Bollu, więc powiem krótko - cieszę się, że nie ma z tym filmem nic wspólnego.

Vulcano

NIE MA, NIE MA!!!!!!!! Jerry Bruckheimer to niby tylko producent, ale gwarantuje ogromną kasę włożoną w produkcje. Jeśli to zrobi czeka nas naprawdę super kino rozrywkowe. I chyba o to w tym chodzi! ;)

Kaileena_Farah

grałam w morowinda(nudy wygrałam całą gre z dodatkami dlatego bo kupiłm ją :DDDDD)........gothic dla mnie jest owiele wiele lepszy (są gusta i guściki ;))

Kaileena_2

Skończmy temat bo zacznę kląć i zachowywać się niekulturalnie :) Zawsze mam tak podczas starć fanów Morka i Gota. No, ale... Miałaś pokazać mi tego aktora, który mógłby zagrać Prince'a! Podaj nazwisko lub jakiś działający link ;) Pozdro

Kaileena_2

Morra po prawdzwie wygrać się nieda, bo mozna grac jako wampir etc. a co do Gothica to taki RPG jak zemnie ksiądz przecież to H&S rzucony w 3d :-) rpgegiem mozemy wlasnie Morra nazwać, BG 1 i 2, Tormenta to sa RPG

Raven_13

Nic innego mi nie pozostaje jak tylko się zgodzić ;) Ale i tak nawet Wrtota Baldura wymiękają... Morek rządzi, a ja chcę OBLIVIONA!!!!! :D

Raven_13

Raven masz racje i nie ;)...GOTHIC to cRPG;)...i jest suuuuper ..a co do morowinda to da sie wygrac bo gra innymi postaciami to tak naprawdę powtórka ;)..coś jak w sacred ;)(ale sacred jest o całe niebo lepszy ;)

Kaileena_2

Och, co za różnica ludzie :P To temat o PoP, a nie o Morku, Gothicu czy innych wynalazkach :D