PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=517963}

Książę

The Prince
2014
4,8 5,3 tys. ocen
4,8 10 1 5346
2,0 2 krytyków
Książę
powrót do forum filmu Książę

Przeciętniak

ocenił(a) film na 6

6/10 dam, trochę strzelaniny trochę walki, lekkie niezobowiązujące kino na wieczór, najważniejsze że nie zanudził, akcja jest dozowana przez co widz nie zasypia, chociaż dialogi słabe.

ocenił(a) film na 5
RaptorSMG

Spodziewałem się czegoś lepszego ze względu na skład aktorów , ale ja zaczęły się pościgi , naparzanki i strzelanina bez sensu i logiki to całkiem zwątpiłem . Rozumiem - film akcji , ale choć trochę powinni uszanować inteligencję widza ... podczas prawdziwej strzelaniny wyszkoleni komandosi nie wytkną nosa zza ukrycia bez powodu , a tu kolejni idioci wyskakują na środek planu ( ekranu ) by dać się zastrzelić głównemu napier..laczowi ... W tym momencie film stracił u mnie i to sporo . Oglądać po paru browarach zamiast meczu piłki kopanej ...

ocenił(a) film na 6
jjarek_filmweb

Walka jak filmie klasy B, to prawda. Jednak tego można się spodziewać po filmie który wyląduje za pare miesięcy w koszu z filmami za 5zł, a potem zasili kablówkę. Chociaż uważam że i tak nie jest źle, bo jestem bardzo podatny na nudne filmy, przy tym nie zasnąłem co uważam za plus.

Pierwsza połowa filmu - ciapowaty tatuś, druga połowa filmu zabijaka, trochę ciężko w to uwierzyć.. ale cóż...