PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=141717}
4,7 260  ocen
4,7 10 1 260
4,0 2 krytyków
Księżycowa pułapka
powrót do forum filmu Księżycowa pułapka

Zapomniany

ocenił(a) film na 4

To jeden z tych filmów o których zapomniał świat.Jako fan kina sf, to sporo naszukałem się w sieci. Ale jak to mówią kto szuka nie błądzi.
Ogólnie niestety film wypada bardzo blado,jedynie co go broni to klimat z czasów już też zapomnianych vhs-ów.Film raczej mogę polecić jedynie fanom gatunku.

hansollo

Czy możesz, proszę, podesłać mi namiar na wypożyczalnię, gdzie znalazłeś ten film? :) Nie umiem znaleźć tak skutecznie jak Ty :(

ocenił(a) film na 4
immago

Z wypożyczalnią to raczej ciężko,ale poszukaj na yt :P

hansollo

ok dzięki :) (wypożyczalnia = torrenty ;P u mnie) hihi ;)

ocenił(a) film na 4
immago

ahhh no chyba ze tak to na chomikuj jest :P ale o napisach to zapomnij

ocenił(a) film na 2
hansollo

Na YT jest tylko po szwabsku.

ocenił(a) film na 6
hansollo

slabe to jest... wiadomo ze vhs klasa B bida i w ogole... ale taki dark side of the moon chociaz zeruje na tych samych klimatach i ma podobny budzet to jednak wypada duzo lepiej... tylko dla smakoszy staroci kina B...

ocenił(a) film na 2
hansollo

Całe szczęście że świat o tym filmie zapomniał bo jest to totalne dno - zarówno pod względem fabuły, jak i gry aktorskiej oraz rażących niedopracowań merytorycznych... Ja rozumiem że to SF, ale mogli się chociaż odrobinę postarać pokazując pewne sceny, które znamy z rzeczywistości - najbardziej rozbroiła mnie scena jak LEM wystartował z księżyca razem z podporami, które przecież normalnie zostają na jego powierzchni xD