Gorszy od pierwszej częśći ale nadal ciekawy i dobry nie uważam że zasługuje na taka słabą note..
Zgadzam się, bardzo niskie noty ja przyznaje filmowy z czystym sumieniem ocenę 8/10. Faktycznie gorszy od jedynki ale nadal trzyma swoisty klimaty. Bardzo ciekawy horror, pomimo tego, że brakuje mu sporo do jedynki to i tak jest spoko i fajnie się go ogląda.
Ode mnie 9/10! Film byłby wręcz idealny, gdyby nie gra aktorska, która czasem mi przeszkadzała. Jestem po obejrzeniu filmu i piszę ten komentarz z lekkim dreszczykiem na plecach :D. Pierwszy film od 3 lat, na którym się naprawdę bałem. A na dodatek bardzo wciągający. I ta muzyka ;).
Dokładnie,za niskie noty! Sam dałem 8/10 głównie ze względu na aktorów. Film trzyma swój klimat i nie ma go co porównywać do jedynki - "druga część" to już całkiem inny pomysł na film.
jest o wiele lepszy niz pierwsza część o niebo lepszy o kosmos lepszy - przynajmniej nikomu gil nie leci, niemniej i tak jest to bagno niesamowite. Film głupi, sztampowy, przewidywalny, nudny itd
ten film nawet nie porownuje sie do pierwszej czesci jest dnem aa aktporzy to chyba ludzie wzieci z ulicy prodsto do filmu
Świetny, mi się bardzo podobał. Zupełnie inny klimat niż w jedynce, ale
zasługuje moim zdaniem na 9/10. Dlaczego? Trzymał w napięciu, straszył w
fajny sposób. Jeżeli ktoś będzie oglądał ten film, musi wiedzieć że tak jak
w jedynce musi "włączyć" wyobraźnię. Jeden z niewielu filmów który
pozostawił u mnie taki niedosyt... Muzyka w filmie również świetnie dobrana
i jako że jestem fanem rock'a jestem nią w 100% usatysfakcjonowany. Były
pewne niedociągnięcia aktorskie, niestety. Godna kontynuacja mimo, że
zrobiona w zupełnie inny sposób. Takie moje zdanie. "It's all backwards"
Pozdrawiam :D