PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1487}

Księga cieni: Blair Witch 2

Book of Shadows: Blair Witch 2
2000
4,8 19 tys. ocen
4,8 10 1 18798
4,7 11 krytyków
Księga cieni: Blair Witch 2
powrót do forum filmu Księga cieni: Blair Witch 2

Kolezanka namawia mnie do ogladniecia, ale ja jakos nie chce... Poza tym to ogladalam 1 czesc i przyznam, ze sie balam. Nie tyle moze balam, co ten film byl bardzo psychologiczny i przerazil mnie. Zastanawiam sie nad ta dwojka. Prosze o obiektywna ocene i doradzcie mi, czy ogladac. Od razu mowie, ze jestem troche wrazliwa i boje sie reakcji na film... Bo jak ma mnie wykonczyc i juz nigdy nie wejde ze strachu do lasu to ja dziekuje:). I bez tego boje sie ciemnosci...

Natos

Druga czesć filmu bardzo różni się od pierwszej...przedewszystkim klimatem, a raczej kompletnym jego brakiem. Blair Witch Project był przerażający ponieważ wyglądał jak autentyczny zapis wyprawy ludzi którzy zniknęłi w tajemniczych okolicznościach...jego realistyczność najbardziej wpływała na widza. Księga Cieni jest natomiast zwykłym filmem takim jak wszystkie inne z profesjonalnymi aktorami...widać, że miał chyba powtórzyć sukces kasowy pierwszej cześci, ale coś mu nie wyszło. Zachęcam Cię jednak do obejrzenia go gdyż będziesz miała własne zdanie na jego temat. Nie masz się czego obawiać napewno Cie nie wykończy, bo tak jak już napisałem nie ma w nim tej atmosfery grozy, realistyczności jest poprostu taki ...hmmm...nijaki...a zresztą zastanów się jak można wogole nakręcić drugą części takiego filmu jak Blair Witch Project?

użytkownik usunięty
Natos

Jeśli jesteś wrażliwa to polecam film Cannibal holocaust!!!albo Nekromantik.To są filmy dla wrażliwych ludzi!!!