PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1487}

Księga cieni: Blair Witch 2

Book of Shadows: Blair Witch 2
2000
4,8 19 tys. ocen
4,8 10 1 18766
5,1 13 krytyków
Księga cieni: Blair Witch 2
powrót do forum filmu Księga cieni: Blair Witch 2

Witam mam pytanko obejrzałem ten film ale za chiny nie kumam kto tam mordował czy może kto był tam czarownicą niech ktoś odpisze.

ocenił(a) film na 5
ak12344

Średni film, więc niewiele zapamiętałem, ale wydaje mi się, że jedna z dziewczyn. Mogę się mylić. Tam był jakiś motyw z tym, że ona się dziwnie zachowywała.

ocenił(a) film na 8
Toolbar

Po prostu oni zostali przez coś owładnięci i wszyscy mordowali. Oni podejrzewali jedną z dziewczyn, ale to nie ona. Ale fajnie film zrobiony ;) Najpierw z ich perspektywy, potem te taśmy. I w sumie nie wiadomo, czy to oni mordowali w jakimś szale, czy to taśmy kłamały, a wszystko zrobiła wiedźma z Blair ...

ocenił(a) film na 7
filip610

wg mnie sie upalili poprostu...xD

użytkownik usunięty
rasheed777

dokładnie, wkręcili sobie jakąś fazę po tym co tam palili i nie pamiętali następnego dnia co robili :)

użytkownik usunięty
filip610

"I w sumie nie wiadomo, czy to oni mordowali w jakimś szale, czy to taśmy kłamały, a wszystko zrobiła wiedźma z Blair ..."

I to jest właśnie powód, dla którego wystawiłem wyższą ocenę. Nieprzewidywalność. Poza tym jest to jeden z pierwszych horrorów jakie sobie zaserwowałem i mocniej się na mnie odbił niż wszystkie oglądane obecnie :)