Witam mam pytanko obejrzałem ten film ale za chiny nie kumam kto tam mordował czy może kto był tam czarownicą niech ktoś odpisze.
Średni film, więc niewiele zapamiętałem, ale wydaje mi się, że jedna z dziewczyn. Mogę się mylić. Tam był jakiś motyw z tym, że ona się dziwnie zachowywała.
Po prostu oni zostali przez coś owładnięci i wszyscy mordowali. Oni podejrzewali jedną z dziewczyn, ale to nie ona. Ale fajnie film zrobiony ;) Najpierw z ich perspektywy, potem te taśmy. I w sumie nie wiadomo, czy to oni mordowali w jakimś szale, czy to taśmy kłamały, a wszystko zrobiła wiedźma z Blair ...
dokładnie, wkręcili sobie jakąś fazę po tym co tam palili i nie pamiętali następnego dnia co robili :)
"I w sumie nie wiadomo, czy to oni mordowali w jakimś szale, czy to taśmy kłamały, a wszystko zrobiła wiedźma z Blair ..."
I to jest właśnie powód, dla którego wystawiłem wyższą ocenę. Nieprzewidywalność. Poza tym jest to jeden z pierwszych horrorów jakie sobie zaserwowałem i mocniej się na mnie odbił niż wszystkie oglądane obecnie :)