Już mam dość tych banałów jak to Amerykanie walczą o ocalenie ludzkości,chce mi się żygać od tego wszystkiego.
Myśle że Amerykański naród jest pełen kompleksów i walczą z nimi w taki właśnie sposób,aby się dowartościować.
Fakt faktem, podpisuje się pod tym. Na prawdę żałosny repertuar już zapodają, chyba tematy się wyczerpały...lol
WYKURWIAJ NA MARSA JAK NIE WIDZA CIE SIE FILMY O RATOWANIU LUDZKOSCI ! NAKREC O RATOWANIU KOSMOSU MOZE OSIAGNIESZ SUKCES ! PEWNIE 1 OBEJRZYSZ TEN FILM BY ZOBACZYC JAK TO ZNOWU AMERYKA ZOSTANIE URATOWANA !
Akurat nie chodziło o to co jest ratowane ale kto ratuje. :) Nevermind, na pewno film Ci się spodoba! :)
Banału to ty nawet w majtach nie masz! A jak nie lubisz takiego kina to pooglądaj teletubisie pajacu!
a kto ma niby ratowac swiat, skoro amerykanie zrobili ten film ; jak polacy naucza sie robic filmy-moze gdzies za 200 lat, to wtedy oni beda ratowac swiat, wkurzajace sa tego typu wypowiedzi
Dokładnie jest tak jak piszesz. Zresztą nie wyobrażam sobie polskiej obsady komedyjnych aktorzyn w filmie akcji. Już kilka razy próbowali kręcić wojenny nie powiem co wyszło. Dziwnie by wyglądało aby też Rumuni czy niemcy ratowali świat :D, myślę że tym panom wyżej jaja poucinali przy urodzeniu, to by tłumaczyło też powiązania psychiczne i zgodność wypowiedzi ;)
nie podobal mi sie, do The Road nie dorasta do piet, Denzel jak nawiedzony prorok dokads zmierza, cos niesie i mamrocze cos pod nosem z biblia w reku, zauwazyliscie, ze ostatnio to czarnoskorzy ludzie ratuja swiat?(Jestem legenda) no i Obama (nagroda Nobla-pokojowa), co by nie pisac, to i tak za wiele tresci w tym filmie nie ma, banal