Oglądałem i wiele się po tym filmie nowego nie spodziewałem. Tylko spoiler do tego filmu
ciekawie się ogląda. Żałuje zmarnowanego czasu na ten film. Film spodoba się tylko
fanatykom religijnym. Osobom mającym obojętny stosunek do religii zdecydowanie ten film
odradzam.
". Film spodoba się tylko fanatykom religijnym. Osobom mającym obojętny stosunek do religii zdecydowanie ten film odradzam"
Tak mnie zaskoczyłeś tym wpisem, że spytam; jaka myśl,czy refleksja po obejrzeniu tego filmu skłoniła Cię do wysnucia takiej teorii
Oglądałem ten film. Główny bohater oznajmia swoim najeźdźcom, że się ich nie boi i nie boi się walczy bo w ręku trzyma tę najpotężniejszą - jak sam określił broń papierową czyli Biblię. Nie słyszałem chyba bardziej naiwnego scenariusza. Pozdrawiam.
niewiem co w tym naiwnego
ludzie mysleli ze biblia to cos...co da im zycie wieczne sile wladze
on tez tak myslal i wierzyl dlatego byl niepokonany bo bog oslonial gdy on wypelnial misje
Nie wierzę w Boga - a dałem 9/10, damn... :) Wyjątek od reguły? Nie. Po prostu inaczej patrzysz na ten film, oceniasz go w bardzo prosty sposób i pod innym kątem. Cóż... Twoje zdanie, nie odbieram Tobie tego. ;)