Witam.
Nie wiem, czy źle szukam, czy rzeczywiście takiej informacji nigdzie nie ma...
Chodzi mi o utwór który pojawia się mniej więcej w dziewiątej minucie filmu (pierwsza noc- tuż po nakarmieniu myszki kotkiem). Co to za utwór? Kto go wykonuje i jaki ma tytuł? Wie ktoś? Będę wdzięczny :)
Pozdrawiam
PS. Próbowałem nawet szukać w napisach końcowych, ale nie zauważyłem żadnej wzmianki na ten temat...
Znalazłem to co podałeś... To żarcik taki, tak?
Jakby kogoś to jeszcze interesowało to prawidłowa odpowiedź brzmi:
AL GREEN "How can you mend a broken heart" :)
Ale i tak dzięki za podpowiedź- naprowadziło mnie to na trop :)
Pozdrawiam
Przepraszam - nie sprawdziłem dokładnie i rzeczywiście podałem Ci nazwę przeróbki, zamiast oryginału. Cieszę sie, że mimo wszystko okazało sie to pomocne :-)
Ale nie ma sprawy :)))
Twoja podpowiedź sprowadziła mnie na odpowiednie tory (bo sam nie miałem bladego pojęcia czego szukać), więc pomoc jak najbardziej była ok :)
Myślę sobie nawet, że nie wolno podstawiać nikomu gotowców :) Nie wolno dawać ryby- trzeba dać wędkę i nich ten ktoś sobie ryb sam nałowi :)
Pozdrawiam KrucaBomba :)
Cześć
Ale nie ma sprawy :)))
Twoja podpowiedź sprowadziła mnie na odpowiednie tory (bo sam nie miałem bladego pojęcia czego szukać), więc pomoc jak najbardziej była ok :)
Myślę sobie nawet, że nie wolno podstawiać nikomu gotowców :) Nie wolno dawać ryby- trzeba dać wędkę i nich ten ktoś sobie ryb sam nałowi :)
Pozdrawiam KrucaBomba :)
Cześć
Aha. Wciąż tego teraz słucham.
Jestem fanem raczej "cięższych" rytmów, ale ten kawałek mnie jakoś uspokaja.... Włączyłem rano (pobrałem z yt) i kliknąłem "repeat".... To dla mnie najlepsza (jak narazie) muzyka relaksacyjna :)
Dzięki za pomoc :)