Księga ocalenia

The Book of Eli
2010
7,0 149 tys. ocen
7,0 10 1 149194
5,5 24 krytyków
Księga ocalenia
powrót do forum filmu Księga ocalenia

1. Czy w całej posapokaliptycznej Amertce jest tylko 2 czarnych ludzi?
2. Dlaczego cyngiel Oldmana nie załatwił Denzela po jatce na ulicy i dlaczego nikt nie mógł w niego trafić.
3.Dlaczego Denzel tak długo chodził z kulą w brzuchu.
4.Podobała mi się kreacja Oldmana.
5. Trochę przewidywalny....trochę bardzo przewidywalny.
6. Mimo wszystko fajnie się oglądalo. Lubie takie klimaty daje 7

ocenił(a) film na 7
loozack

1. czarnych ludzi jest mniej , więc mnie to nie dziwi akurat .
2. bo mówił , że jak ma książkę coś go będzie bronić , pewnie jakas opatrzność boska .
3. punkt 2 . a tak po za nim to można chyba z kulą w brzuchu tak chodzić .
4. mnie też :)

ocenił(a) film na 7
VeBFan

tez tak sobie to tłumacze z tą opatrznościa, ale mimo wszystko troche głupie, bo czemu opatrznosc kazała łysemu nie zabijac? to jest taki głosik co mówi: "Ej to jest Denzel Washington. Duzo mu zapłacilismy, nie mozesz go zabic juz teraz, bo pozniej nie bedzie czego w filmie pokazywac. A tak wogole mamy tylko dwoch czarnych, jak go zabijesz to bedzie lipa bo zostanie jeden. Nie zabijaj", tak?

ocenił(a) film na 7
loozack

ale ten łysy wiedział , że jego szef jest ranny w nogę i bardzo mu zależy aby złapać tego czarnego , więc był mu potrzebny . jak by zabił czarnego to co by miał z tego ?tak to poszedł do swojego szefa i powiedział , że go złapie ale musi dostać Solarę :)

ocenił(a) film na 7
VeBFan

fakt, o tym nie pomyślałem ;) ale dobry motyw był z tym brailem tak swoją drogą :P

ocenił(a) film na 8
loozack

Kreacje Oldmana zawsze się podobają. To już taki pewniak. Wisienką na torcie była Mila.

ocenił(a) film na 7
HRA

a mi ona jakoś nie bardzo właśnie podeszła w tym filmie