Księga ocalenia

The Book of Eli
2010
7,0 149 tys. ocen
7,0 10 1 149192
5,5 24 krytyków
Księga ocalenia
powrót do forum filmu Księga ocalenia

Straszny szajs

użytkownik usunięty

Beznadziejny film
Szkoda słów

ocenił(a) film na 3

dokladnie.

Zamiast siedzieć przed komputerem 24 godziny i przeglądać się w monitorze warto byłoby czasem zobaczyć się w lustrze, ono ukarze wam beznadzieje, wasze uzasadnienia są waszym odzwierciedleniem, pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
DisarmYourself

znalazl sie prorok jasnowidz chłe chłe

użytkownik usunięty
DisarmYourself

czyli lepiej siedzieć 24 na dobe przez lustrem?

ocenił(a) film na 3

on siedzi wiec jest madry jak ten slepak z biblia.

schiz

... czyli lepiej interpretować dane słowa, mniejsza już o to, miałem na myśli wasze komentarze, wyraziliście swoje opinie, a jakieś uzasadnienia, ponieważ widzę że często się zdarza tak że ludzie obrzucają film błotem zamiast normalnie na spokojnie napisać co jest złego itp itd w danym filmie, 3maj'Cie się.

ocenił(a) film na 3
DisarmYourself

ten film jest tak zły ze szkoda słów. głupi. traktuje widzów jak głupków.

użytkownik usunięty
schiz

prawda

użytkownik usunięty
DisarmYourself

@DisarmYourself Bez obrazy ale ... Keep It Simple, Stupid alias KISS. Do oceny filmów polecam właśnie tą metodę. :)

A ja z czysym sercem daję 6 - nie powala, ale deceniam grę aktorów, muzykę i scenografię - bez tego postawiłbym 4.

Achelon

Witam ponownie, nic się nie dzieje, a w filmie no niestety są takie momenty gdzie faktycznie widz czuje się zdezorientowany, jednak tak jak już wspominałem wcześniej oglądając go miałem na uwadze również inne aspekty, jest tak że jest racja w tym co mówicie i na tym zakończmy dyskusję, dziękuje i pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
DisarmYourself

jestem pelna podziwu dla Ciebie za brak zacietrzewienia i przyznanie innym prawa do wlasnej oceny
to takie rzadkie tutaj
a film jest lichy niestety

Korzystając z prawa do wyrażania własnych opinii, piszę: twój komentarz MichaelPetrucci jest beznadziejny! "chłe chłe"