Księga ocalenia

The Book of Eli
2010
7,0 149 tys. ocen
7,0 10 1 149194
5,5 24 krytyków
Księga ocalenia
powrót do forum filmu Księga ocalenia

I oczywiście do dobrego filmu zawsze znajdą się mondrale które mają najwięcej do powiedzienia. Ich oceny zazwyczaj są nizkie choć myślą inaczej, że by zgrywać wielkiego krytyka, znającego się na kinie. A może oglądacie jeden film na miesiąc? a może nawet żadziej. Te oceny są żałosne i wkurzające. Jeśli chcecie być krytykami oglądajcie więcej filmów i nie sugerujcie się opinią innych. Film bez wątpienia zasługuję na ocenę 9/10. Ja dałam 10 bo mi się wyjątkowo podobał.

ocenił(a) film na 10
daria22121r

Popieram! mi też się podobał dziś go drugi raz oglądałem i jestem w szoku że za pierwszym razem nie spostrzegłem się że on był niewidomy teraz widać małe szczegóły które o tym świadczą no i ten klimat naprawdę film ma za niską ocenę! Denerwują mnie typki którzy piszą ze denzel odcina kupony w tym filmie był genialny zresztą jak zawsze!!!!

ocenił(a) film na 8
daria22121r

spoko komentarz, mala prosba - popracuj nad ortografia bo walisz straaaaaszne byki ;)

dumont89

Oj, juz sie tak nie czepiaj dobra, zdarza sie sie najlepszym walnac byka. Co do filmu to nie bede komentowal bo jeszcze nie ogladalem. Ale zeby krytykowac film, bo jest w nim religia, to juz beznadzieja.

ocenił(a) film na 9
daria22121r

zgadzam się. jeden z ciekawszych filmów ostatnich czasów. ciekawie przedstawiona walka dobra ze złem i temat wiary i dążenia do celu. w klimacie filmu The Road, dałam 9/10.
myślę że niskie oceny są efektem wysokiej oglądalności filmów akcji, które to maja wielką oglądalność bo są bardzo efektowne. młodym kinomaniakom byc może często trudno jest docenić filmy niosące w sobie trochę więcej jak mordobicia, chlanie i dupeczki.
pozdrawiam.

daria22121r

Dlaczego nie mam prawa krytykowac. Albo miec inne zdanie niz ty? Dla mnie ten film byl nudny jak flaki z olejem. jestem fanem kina i filmow, ogladam je czesto i widze ze tutaj to raczej spartolil ktos robote...Denzel i Gary naprawde sie nie przylozyli, a reszta byla zenujaca, prawie usnelam na tym filmie

ocenił(a) film na 1
daria22121r

A ciekawe ile Ty filmów w życiu obejrzałaś skoro tak prosty film postrzegasz jako aż tak głęboki. Albo może ważniejsze - jakiego rodzaju filmy oglądasz. I dlaczego wkurzają Cię oceny innych osób odmienne od Twojej? Nie umiesz być tolerancyjna? Mi nie przeszkadza, że ten film Ci się podoba. Dlaczego Tobie tak przeszkadza, że ktoś go źle ocenia? Usiłujesz obrażać ludzi o odmiennym od Twojego zdaniu, a nawet nie potrafisz się wypowiedzieć. Napisałaś taki krótki post, a tyle w nim potwornych błędów.