PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614528}

Kto zabił kapitana Alexa?

Who Killed Captain Alex
2010
7,4 2,0 tys. ocen
7,4 10 1 1964
8,3 3 krytyków
Kto zabił kapitana Alexa?
powrót do forum filmu Kto zabił kapitana Alexa?

Nie wiecie czasem czy istnieje gdzieś inna wersja filmu, oprócz tej która jest na YT?
Bez tego głupkowatego lektora i jego niepotrzebnych komentarzy

ocenił(a) film na 10
Floyd_filmweb

Toć to jest esencja tego filmu.

Karlun

Owszem ma to swój urok, ale chętnie zobaczyłbym film bez tego :)
Nie natknąłeś się gdzieś na taką wersję?

ocenił(a) film na 10
Floyd_filmweb

Oj, nie. Nie znalazłem nawet innych filmów z Wakaliwood. Czytałem kiedyś o przepięciu w ich wiosce, które spaliło dysk twardy z jedynymi kopiami, wiele filmów zostałych straconych bezpowrotnie.

Floyd_filmweb

Tu sprawdź http://watch.wakaliwood.com/

Co prawda za piątaka, ale myślę że warto się im się tę piątkę dorzucić. Ci ludzie tam nic nie mają, a nagrywają z takim sercem, jakiego w Hollywood nigdy nie widziałem

Floyd_filmweb

Według tego co ludzie piszą w internecie, ten "głupkowaty lektor" jest częścią filmu. Wprowadzoną przez jego twórców. Jeśli to prawda, to musiałbyś znaleźć zmodyfikowaną wersję, z wyciętym narratorem.

Danko24

"głupkowaty lektor" nie jest częścią filmu, oryginalna wersja bez niego tj bez "video jokera" zaginęła, a w każdym razie nie jest dostępna, ponieważ reżyser musiał ją usunąć z kompa bo nie miał miejsca na kolejny film, bo nawet nie wiedział, że ktoś poza jego wioską się tym zainteresuje, więc dostępna jest tylko ta zedytowana wersja

Floyd_filmweb

W 2030 na dwudziestolecie wypuszczą wydanie kolekcjonerskie z dostępną oryginalną wersją.