PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606583}
7,2 59 tys. ocen
7,2 10 1 58723
6,8 22 krytyków
Kung Fu Panda 3
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 3

Ciekawe..

ocenił(a) film na 9

O czym będzie trójka dawajcie swoje pomysły :>

rewolwer12

Moim zdaniem powinno być tak że Po, tygrysica no i reszta :) będą musieli uratować wioskę w której mieszka ojciec Po (ta pokazana na końcu 2 cz) a w pewnym momencie Po i tygrysica się zakochają : **

ocenił(a) film na 9
_magda__2

Bardzo ale to bardzo dobry pomysł masz talent :DD Ja mam takie coś: Po dowiedział się że jego ojciec żyje i dostał zaproszenie na wspólne życie w jego rodzinnej wiosce.Wkrótce jednak dowiaduje się że jego ojciec zostaje porwany i musi go uratować.Shifu wysłał go i Tygrysicę na tą misję i podczas misji się w sobie zakochali :*

rewolwer12

Dobre:)

ocenił(a) film na 9
_magda__2

eee napeno nie takie dobre jak twoje ;)

rewolwer12

dzięki, a kiedy Po dowie się o swoim ojcu zrobi wytrzeszcz jakby ze sprzedaży kluski wycofali O_O

ocenił(a) film na 9
_magda__2

pewnie tak ale czekamy nadal i myślimy co może być w trójce ;)achhh dwa lata :\

rewolwer12

skoro mamy czekać 2 lata to ten film musi być super :)

ocenił(a) film na 9
_magda__2

Tak jak dwójka :DD ach...musiałem aż zmienić avatara na filmwebie i będe go miał aż do trójki :DD dobra ja myślę też nad takim czymś:Po dostał zaproszenie od swojego ojca żeby żył z nim w wiosce pand no i Po się zgodził,wszyscy się cieszyli że Po znalazł prawdziwą rodzinę wszyscy oprócz...Tygrysicy.Jak Po do niej podchodził i chciał się zapytać jak czuje to ona uciekała od niego i było słychać z daleka głośny płacz . Po nie wiedział co robić.Pewnego dnia poszedł do jaskini gdzie medytował mistrz Shifu. - Mistrzu! co mam zrobić ? odkąd się zgodziłem żeby się wprowadzić do wioski mojego ojca Tygrysica się dziwnie zachowuje.O co Jej chodzi?.-powiedział Po -Myślę że zachowanie Tygrysicy nie jest dziwne Ona po prostu....-zapadła cisza aż w końcu Po ją przełamał - Co ? ,-Ach dobra ale powiedz że nikomu nie powiesz tym bardziej Tygrysicy ok? -Ok. -No dobra.....Tygrysica powiedziała mi......że.....że.....że nie chcę żebyś jej opuszczał ale nie wie dlaczego......-po tych słowach Po był w szoku że Tygrysica nie chciała żeby opuścił jadeitowy pałąc.-Naprawdę? - Tak-odpowiedział Mistrz Shifu.-Mistrzu?.....Co mam zrobić?.....-Zrób to co powie ci twoje serce....a teraz oddam się samotnej medytacji..Możesz iść Po zrób to co ci podpowie serce...-powiedział stanowczo Shifu.-Achh.....Dobrze Mistrzu Shifu....-powiedział Po i odszedł.Postanowił zaprosić Tygrysicę pod drzewo brzoskwini,a wię c poszedł do sali treningowej i powiedział:-Tygrysico! - Huh?! - po tych słowach Tygrysica chciała uciec ale Po ją złapał -Musimy pogadać . Spotakajmy się pod drzewem brzoskiwini dzisiaj zaraz dobrze?.... - Po tych słowach Po zostawił Tygrysicę w zakłopotaniu.,,Co on chcę mi powiedzieć?...." myślała sobie Tygrysica.Chwię potem pod drzewem brzoskwini :,,Tygrysico chciałbym ci powiedzieć że zostaje w Dolinie Spokoju... -Naprawdę ?...Ale...dlaczego?... -Pomyślałem sobie jak bym mógł zostawić jedyną kobietę którą kocham samą. Po tych słowach Tygrysica zaczęła płakać - Po..Ale co powie twój tata? - Spokojnie myślę że zrozumie...... Po tych słowach Tygrysica przytuliła Po i nie chciała nigdy go puścić .-Kocham cię Po - Ja ciebie też Tygrysico.-Po tych słowach zaczęli się całować Kilka dni póżniej Po wysłał wiadomość do swojego ojca o tym że zostaje ze swoją ukochaną..Ojciec Po się uśmiechnął i cieszył się że Po znalazł miłość swojego życia . KONIEC :**

rewolwer12

fajniuchne ale za dużo TiPo :)

ocenił(a) film na 9
_magda__2

Tak wiem to :DDBo ja mam na kompie dwa foldery: ,,Opowiadania TiPo" i drugi ,, Opowiadania na następną część KFP" a ja używam głównie tego.......no :P domyślasz się :P

rewolwer12

domyślam domyślam chodzi o opowiadania TiPo ;)

ocenił(a) film na 9
_magda__2

dydyndyndyndyndyndyndyn!Wygrałaś bilet na kung fu pande 5 ! Za dokładnie 12 lat ! gratulacje ! :)

rewolwer12

dzięx kiedy mi go przyślesz? ;)

_magda__2

tak na serio pytam! O_O

ocenił(a) film na 9
_magda__2

Wtedy kiedy film wyjdzie do kin czyli...(czytaj post niżej) ;)

ocenił(a) film na 9
_magda__2

za dwa lata :D

ocenił(a) film na 9
_magda__2

A tak na serio bym chciał Powrót Oogwaya -,-

rewolwer12

me too

ocenił(a) film na 9
_magda__2

ja na początku myślałem że ojciec Po to był Oogway -,- ach.....

rewolwer12

fajnie by było gdyby duch Oogwaya wstąpił w ojca Po czy jakoś tak :)

ocenił(a) film na 9
_magda__2

Hmm...to by było ciekawe :) ale fajnie by też było jakby np. Tygrysica znalazła pewną osobę która wie wiele na temat jej rodziny :)

rewolwer12

Zarąbisty scenariusz aż sprawił że bardziej nie mogę się doczekać 3 odsłony. Tylko jest jedna luka w nim Tygryska jest w nim za bardzo emocjonalna a w 1 i w 2 jest twarda. Jak by z twardej tak nagle stała się taka zakochana. Już w 2 i tak jest że tak powiem normalna ale jak by w 3 zrobili ją aż tak łagodną to by przesadzili.

ocenił(a) film na 9
Claudia_22

I know this :) dlatego zrobię póżniej obróbkę :) ale zależy czy chcecie :)

Claudia_22

zgadzam się :) fajnie by było gdybyś dodał sceny walki bo w końcu to "Kung Fu panda" ;)

ocenił(a) film na 9
_magda__2

dobra mam zrobić remeake ? :D

rewolwer12

nie tylko dadaj kung fu i będzie super : )

ocenił(a) film na 9
_magda__2

Ja już pracuje nad remeakiem więc spoko wkrótce w forach -,- zwiastun też wkrótce -,-

rewolwer12

zwiastun Dreamworksa czy twój ?

ocenił(a) film na 9
_magda__2

Mój -_- ale Dream Worksa też no bo zwiastun madagaskaru 2 był 2 lata przed premierą więc czekamy ;)

ocenił(a) film na 9
_magda__2

Na dole masz remake zupełnie inne story ;)

ocenił(a) film na 9
Claudia_22

Nowy scenariusz:Zaczynamy:
Gdy Shen wypalił swoje działo to Po skutecznie unikał każdego strzału ale zauważył również że podczas uników patrzył tylko na jedną osobę:Tygrysicę a więc jednogłośnie rozkazał:,,Działa na Tygrysicę !" -,Shen! nei ! to mnie chcesz zabić nie ją ! to pomiędzy nami ! " - ,,Być może.....Ale chcę ci sprawić więcej bólu!OGNIA!" - NIE!!!!!!!!!!!!!"-Po tyvh słowach Lord Shen wypalił jedno ze swoich dział w osłabioną Tygrysicę .-Tygrysico!!!!!!! (flash) -NIE!!!!!!!!!!!-Po tych słowach Po rozejrzał się dookoła i tylko jedna myśl przychodziła mu do głowy:To był tylko sen.-Ach....moja głowa...-Po!-po tych słowach do jego pokoju weszła Tygrysica -Co się stało? Słyszałam twój krzyk z mojego pokoju.-A tamto? Nic po prostu miałem zły sen...."-Jaki?..-,,Nie mogę ci powiedzieć....... - Oczywiście że możesz jesteśmy przyjaciółmi pamiętasz? - ,,Okej..walczyłem z shenem no i szło mi dobrze dopóki na ciebie nie spojrzałem...leżałaś taka słaba i bezradna..martwiłem się o ciebie....Ale Shen to zobaczył i wypalił na ciebie swoje działo i.....i...i ciebie zabił!!!!-Po tych słowach zaczął płakać-Spokojnie Po jestem tutaj i nigdzie się nie wybieram....Dobrze? A teraz idż spać jutro Shifu zabiera nas na jakąś specjalną misję ale nie zdradził detalów..Dobra Po Dobranoc..._Przytulił go i wróciła do swojego pokoju..-Okej Po nic się nie stało przecież Tygrysica żyje...Tak? Ach....Lepiej się położę spać...Jutro czeka mnie długi dzień..Ciekawe gdzie Shifu nas zabiera.... Ciąg Dalszy Nastąpi :)

rewolwer12

Nie chcę być chamska ale ten scenariusz to też nie jest dobry. W Kung fu Panda 2 na łodzi jak płyneli do miasta Gong Men czy jakoś tak nie pamiętam :P Po z Tygryską gadali i nagle Tygryska powiedziała - Czy to ci przeszkadza?? - Żartujesz sobie jestem wojownikiem - nerwy ze stali, wola z platyny. Jak ty taka twarda że już nic nie czujesz. I tu cisza Tygryska zakłopotana mówi -Wiesz ja... no i na nasze nieszczęście musiała reszta potężnej piątki wejść -,- A kiedy Po był uważany za martwego ona ta najtwardsza i najmniej emocjonalna najbardziej była załamana więc odrazu widać że coś do Po czuje ^^ Problem w tym że żadna ze scen z 1 i 2 nie pokazuje że Po kocha Tygryskę i dlatego w 3 musi być coś co to pokaże musi coś się wydarzyć dlatego według mnie scenariusz powinien być taki.........

Claudia_22

Po KfP 2 wiadomo, że KfP 3 będzie o rodzinie Po wystarczy zobaczyć zakończenie. Dlatego wiadomo że musi być jakaś akcja, jakiś przeciwnik i wydarzenia które sprawią że Tygryska i Po zobaczą że nawzajem coś do siebie czują bo Tygryska się w 2 zachowuje tak jakby się bała powiedzieć bo nie wie co Po czuje.
Dlatego scenariusz który według mnie byłby ciekawy i pasował do bohaterów:
Motyw z tym snem jest fajny ale zbyt miłosny jak na bajke dlatego może niech sen będzie taki. Kiedy Shen wypływa tymi statkami a wszyscy dobzi bohaterowie zblizają się do niego on celuje w Po i w tedy Tygryska go odpycha z lini strzału i od niego ginie w tedy Po budzi się z krzykiem. Tygryska słysząc to wchodzi do jego pokoju pytając go zatroskana Co się dzieje. Po mówi że miał zły sen ale nie mówi Tygrysce o czym. W tym czasie powstaje nowy złoczyńca nazwijmy go X. On oraz jego armia zagraża dolinie załóżmy M. (Sry że daje takie nazwy ale są one potrzebne żęby wam dobrze przekazać moje rozumowanie) Shifu dostaje od tej Doliny wiadomość w której proszą o pomoc. Shifu wysyła tam Po oraz Potężną Piątkę. Kiedy tam docierają okazuje się że jest to ta kraina co na końcu KfP2 czyli z rodziną Po. Przy okazji zakochuje się tam w jakiejś pandzie. Tygryska widząc to jest załamana ale nie daje po sobie tego poznać. Dolina nie jest niestety atakowana nie wiedząc co się dzieje Po i Tygryska idą do wioski, która padła ostatnio atakiem X'a reszta z Potężnej Piątki zostaje aby ją ochronić wrazie ataku. Podczas wędrówki tam Tygrysica jest chłodna w stosunku do Po, Po nie wiedząc co się dzieje pyta się Tygryski czy wszystko w porządku ona nie chcąc mówić prawdy mówi że jest poprostu zmartwiona całą tą sytuacją z X. W wiosce dowiadują się że bandyci rabują wszystkie księgi, o mistrzach Kung Fu. Tygryska i Po nie rozumieja po co. Jeden z wieśniaków wyjaśnia żę znikają księgi, które opisują legendarnego mistrza Kung Fu. Był on niezwyciężony, ponieważ walczył mieczem, który został wydobyty z wulkanu. Miecz ten był zbyt niebezpieczny dlatego legendarny wojownik ukrył go w miejscu zwane powiedzmy Ming :P Tego właśnie szukał X legendarnego miecza dzięki, któremu będzie niezwyciężony. Dowiadują się też, że udali się oni w stronę gór. TiPo idą więc za nimi docierają w miejsce gdzie znajduje się X z całą armią. Nie mając zbyt dużych szans Po rusza do Doliny M po Potężną Piątkę a Tygryska zostaje aby śledzić rozwuj wypadków. Po opowiada wszystko czego się dowiedział oraz słyszy zaskakujące wieści. Okazuje się, że Ming jest to nazwa wioski która w wyniku kataklizmu znikła z powierzchni ziemi. I znajduje się po Doliną M. W tym samym czasie Tygryska przez swoje rozterki zostaje schwytana przez X. Chwilę po tym X pojawia się w Dolinie M. Ostrzega Piątkę i Po że jeżeli nie odpuszczą Tygryska zginie. Po odpuszcza oraz każe Piątce się poddać. Tygryska zaskoczona. Tu X mówi do dziewczyny Po, która jak się okazała była po stronie X od samego początku żeby na podstawie księg i notatników znalazła ukryte przejście do jaskini po chwili odnajduje jaskinię wchodzi tam razem z Po oraz Piątką i widzą miastko które znalazło się pod ziemią w wyniku wypadku. Po przejściu miasta widzą miecz wbity na środku placu w ziemię. Kiedy X zbliża sie do miecza podłoga oraz wszystko zaczyna drżeć, X nie odczytał z ksiąg że wojownik zabezpieczył miecz aby nikt go nie ruszył. Piątka i Po wykorzystują to aby uciec X widząc żę uciekają atakuje Po a dziewczyna Po Tygryskę. Po walce z X po ucieka razem z Piątką ale w ostatniej sekundzie widzi że Tygryska nadal walczy. Kiedy wraca, aby pomóc tygrysce podługa pęka i Tygryska razem z Panda spadają w przepaść w ostatniej chwili się chwytając. Po staję przed decyzją ratować Tygryskę lub ukochaną, która prosi go o pomoc mówiąc że zawsze go kochała. Mimo zapewnień Pandy serce Po każe ratować Tygryskę tak też robi i w ostatniej chwili razem uciekają z jaskini.(Jaskinia się zawaliła) Wracając do Jadoitowego Pałacu czy jakoś tak. Po rozmyśla dlaczego serce kazało mu ratować Tygryskę a nie ukochaną. Po idzie do swojego ojczyma (gąsiora) i opowiada mu o wszystkim oraz pyta się dlaczego tak postąpił. On mu odpowiada, żę jego serce należy do Tygrysicy i każe mu iść i wyznac to jej. Po po tych słowach poszedł poszukać Tygrysicy aby wyznać jej to co czuje. Spotyka ją rozmyślającą pod drzewem brzoskwiniowym. Tygryska jak tylko zauważyła Po pyta się go dlaczego uratował ją a nie Pandę. W tedy Po mówi że jego serce należy do niej. Po tych słowach Tygryska nie bojąc się powiedzieć o swoich uczuciach mowi Po że też go kocha. No i git malina ciekawa fabuła boohaterowie sie nie zminili chyba :P i zakończenie TiPo ( chyba przegiełam z tą akcją :P -,-)

ocenił(a) film na 9
Claudia_22

Dobra...żeby nie zacząć od tak zwanego słodkiego pierdzenia zacznę teraz -,-A więc...Tydzień po pokonaniu Lorda Shena Po ,Shifu i Potężna Piątka po krótkim pobyciu w mieście Gongmen wrócili z powrotem do Doliny Spokoju i wrócili z powrotem do treningu .Podczas treningu Shifu postanowił urządzić sparing ,,Dobrze moi uczniowie ! Jak wiecie odkąd pokonaliśmy Lorda Shena wasze umiejętności na pewno wzrosły...ale ponieważ mnie z wami nie było nie wiem jak bardzo jesteście potężni.A więc postanowiłem urządzić mały sparing .Dobrze! Pierwsza walka Po i Tygrysica ! Do mnie ! -TiPo wskoczyli na środek hali treningowej -Dobrze ! Znacie zasady .Gotowi? -Tygrysico szykuj się na wstrząs!! - Dawaj. - Start!! - Wściekłe pięty ! - Po skoczył w stronę Tygrysicy ze swoim najlepszym atakiem ale Tygrysica łatwo go ominęła i rzuciła Po w stronę ściany ,ale Po wiedząc o tym że to zrobi odbił się od ściany poleciał w stronę Tygrysicy i walnął ją w podbródek po czym Tygrysica upadła na ziemię ale szybko wstała. - I co ? Tylko na tyle stać legendarną Tygrysicę z Potężnej Piątki ? hehehehe - Spróbuj tego ! - hmm??- Zanim Po się zdąrzył obrócić Tygrysica z całą swoją mocą walnęła Po w brzuch po czym odleciał i wbił się w ścianę - Och......Mój brzuch Ale prawdziwy wojownik się nie poddaje !!!!!! - Po tych słowach biegnął w stronę Tygrysicy i wykonali ładną wymianę ciosów - Co jest Smoczy wojowniku?Tylko na tyle cię stać? - Nie....Stać mnie jeszcze na to !!!!-Po użył techniki latającego młota nieszkodliwa technika ale wystarczy aby znokautować.ku zdziwieniu Tygryska zwinnie ominęła jego techniki i użyła na Po Pięści furii po czym Po odleciał walnął się drzwi od jadeitowego pałacu i przez nie wyleciał .--Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tym razem ci się udało ale następnym razem cię pokonammmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -Powodzenia w następnym razie Po ! - Tygrysico jestem pod wrażeniem twoich umiejętności , teraz możesz wrócić do swojego pokoju i odpocząć - powiedział Shifu. -Dobrze Mistrzu.-Po tych słowach Tygryska chciała wyjść z sali treningowej ale przeszkodził jej w tym posłaniec mistrza Shifu Zeng . - Mistrzu! Mam bardzo złe wieści! Miasto Gongmen zostało zaatakowane przez wojska generała Jenga i prosi nas o wsparcie ! - Nie możliwe! generał Jeng został zabity lata temu przez Mistrza Oogwaya gdy chciał zaatakować Jadeitowy pałac ! - Wiem Mistrzu Shifu ! Sam nie dowierzałem ale byłem tam i osobiście widziałem jak wychodził z ratusza Gongmen! całę miasto ma w szachu! nic go nie powstrzyma!-stwierdził przerażony Zeng - Dobrze pierwsze co to musimy się uspokoić....- stwierdził Mistrz Shifu.- Ufffff myślałem że już nogdy nie wejdę po tych schodach ....ufff!!!! hmm? co wszyscy macie takie smutne miny? - Po...czy słyszałeś o generale Jengu ? - Tak,ale on nie żyje.... - Właśnie dowiedziałem się że miasto Gongmen jest pod nadzorem generała Jenga ... z taką armią może przejąć całe chiny póżniej cały świat...-Mistrzu! Nie ma co się załamywać musimy go pokonać! Przecież jesteśmy mocarze ! Smoczy wojak i Potężna Piątka jeszcze nie zawiodła Chin! Wyruszamy jutro z rana poproszę mojego ojca żeby przygotował trochę prowiantu na drogę i będzie dobrze! tak?Musimy więcej trenować ! - Masz słuszność Smoczy Wojowniku.....Jutro wyruszacie do Gongmen ale ja tutaj zostaje chronić pałacu w razie ataku ...-Dobrze Mistrzu Shifu ....-przytaknął Smoczy Wojownik i po nim cała Potężna Piątka. Ciąg Dalszy Nastąpi -,-

rewolwer12

Nice tylko może zostawmy już miasto Gongmen oraz motym przejęcia przez złoczyńce całych Chin. Bo to takie kopiowanie Kung fu Pandy 2 może tak. Złoczyńca przejął władze nad miastem Ming i rusza w strnę pałacu aby się zemścić na Ogwayu (chyba źle napisałam) ale nie wie żę Oagway nie żyje.

ocenił(a) film na 9
Claudia_22

hehe możemy razem to pisać ja daje swoje propozycje a potem ty swoje a póżniej złożymy jedną Kung Fu Pandę ! niech każdy się zainteresuje ! :DD

rewolwer12

Ja swój pomysł dałam lepszego nie wymyśle jedynie można go dopracować. Bo zawiera on wszystko co jest ważne czyli potężny złoczyńca, rodzina Po, TiPo oraz nic co się powtarza w poprzednich częściach KfP tylko problem w tym że jest on niedopracowany ja dałam ogólnie wy dopracujcie bo ja jak coś wymyśle to zawsze jest to myśl najlepsza. Następne już nie są takie dobre dlatego nic lepszego już nie wymyślę.

ocenił(a) film na 9
Claudia_22

Nom o to mi chodzi żeby DOPRACOWAĆ nie zrobić nowy :)

ocenił(a) film na 9
Claudia_22

aha zapomniałem coś dodać: a który bandyta nie chcę podbić świata ? -,- (oprócz Tai Lunga) :p

rewolwer12

Boże. Dlaczego tak dużo piszecie. ._. Ja już tworze mój scenariusz. :D Ale jestem leniem i mi się nie chce. ._. Ale go stworzę! :D

olam1999

Mogłabym już napisac ale nie wiem czy dobry mam pomysł. ._.

ocenił(a) film na 9
Claudia_22

Dobra przyznam się do czegoś : JESTEM WINNY! :p przetłumaczyłem ten na górze z FanFiction.net z angielskiego na Polski :P Ale osobiście sam piszę scenariusz na KFP 3 :P ) Ja myślę że będzie dobry ten na górze to ściema :D (ten ,,mój oczywiście")ale Twój scenariusz jest naprawdę zarąbisty aż się nie mogę doczekać KFP 3 :) Damn You ! heheh ja myślę że był by sto razy lepszy jakbyś gdzieś wlepiła tu ich rozmowę wtedy scenariusz był by Perfect ! ^^ale tak pomiędzy nami mój zły bohater nazywa się Jeng :D (jezuuu wiesz ile musiałem wymyślać te imię ? :>) tak czy inaczej jeszcze muszę zrobić parę obróbek i jak się wyrobię to wrzucę jeszcze dzisiaj ! ^^Z poważaniem : Rewi12

rewolwer12

Ciesze się że się podoba bo nie zastanawiałam się nad nim długo bo pisałam go półtorej godziny XD ale skoro się podoba to możecie dać do niego jakies dodatki TiPo bo ja chce aby byli razem ale żeby to nie wpłyneło zbytnio na zmianę ich charakteru dlatego nie mam do motywu TiPo szczegółów w scenariuszu -,- Więc napisałam tak ogólnie ale możecie dać poprawki może razem stworzymy własny idealny ciekawy i pełen TiPo oraz emocji scenariusz :D

ocenił(a) film na 9
Claudia_22

Takkkk jest bejbi :DD

ocenił(a) film na 9
Claudia_22

P.S też nie nienawidzę modliszki za to że im się wciął w rozmowę -,- ciekawe co chciała poweidzieć -_-

rewolwer12

Za każdym razem jak oglądam tą scene jak rozmawiają jestem załamana że tak właśnie przebiegła.

rewolwer12

P.S. Nie nienawidze to przeciwieństwo nienawidzenia wiec które wybierasz?? :P

ocenił(a) film na 9
Claudia_22

zależy czy nienawidzenie nienawidzenia to nienawidzenie nienawiści ! :D tak czy inaczej to nadal go lubię ale mnie to wnerwiło co ona wtedy powiedziała ?! ach zapomniałem ,,No to o czym rozmawiacie ?" -,-

rewolwer12

tygryska chciała wtedy powiedzieć po żę pomimo tego żę jest taka twarda na zewnątrz to w środku tak naprawdę ma uczucia

ocenił(a) film na 9
kopera77

Tak sadzimy,ale co jak chciala powiedziec cos w stylu,, Wiesz , ja tez nie znalam prawdziwych rodzicow,tylko od razu mieszkalam od malego w zlobku,a pozniej adoptowal mnie mistrz Shifu ktory zostal moim adoptowanym ojcem,wiec wiem jak sie czujesz.'' moglo byc i tak.