Dziś POLSAT 22-40 !!! :-))) 

Oglądamy 

Ps. A swoją drogą, nie uważacie że POLSAT puszcza coraz to lepsze filmy???
No dokładnie, i oby to nie była chwilowa tendencja, chociaż z drugiej strony "jedna jaskółka wiosny nie czyni". 
Chociaż miło, że dali serię Obcego, ostatnio Skazani na Shawskank, dziś Lęk pierwotny. 
Czekamy na więcej :>
I cholera z tego, że leci jak leci o 22 50 i do tego dochodzą reklamy godzinę, a sam film skończy się dopiero około drugiej. No rzeczywiście brawo polsat !
tak Polsat puszcza coraz lepsze filmy- brawo, potwierdza mi tez nie działa edytuj, w nocy jest mniej reklam bo to nie prime time
zawsze mozna obejrzec na ale kino "od slow do smierci" trwa do 0:25 :P swoja droga... ktory film polecacie ?
Tak POLSAT stara się jak może... tylko szkoda ze te starania skupiają się na czasie wyświetlania reklam!!! Nawet TVN został z tylu pod tym względem...
nom z tymi reklamami to przesada..., czasem wydaje mi się, że oni puszczają reklamy i przerywają je filmem ;p
Też to ostatnio zauważyłam, jednak z reklamami przesadzają. No i czemu tak późno??Rano tylko przekładam drzemki:)
Film bardzo ciekawy, Norton jak zwykle bardzo dobrze zagrał ;) ale te reklamy . . . mimo wszystko dałam rade :) 
 tylko czy jutro dam rade w pracy ...
Polsatu akurat już nic nie uratuje. Przez moment ich nadzieją był Robert Kubica, ale po jego wypadku obecnie nie mają nic. 
Ostatnim filmem - rozwalonym zresztą przez reklamy - jaki obejrzałem na Polsacie był Kill Bill. 
Dzisiaj na Polsacie można jedynie poczytać telegazetę. 

Lęk pierwotny. Szkoda, że wielu z was musiało akurat oglądać ten film na tej stacji. Nawet na niewiele lepszym tvn byście naprawdę mogli się przekonać co do genialności tego filmu. A tak ... cóż podejrzewam, że wyszedł wam Kill Bill :-)