Lęk pierwotny

Primal Fear
1996
7,9 154 tys. ocen
7,9 10 1 154207
7,0 41 krytyków
Lęk pierwotny
powrót do forum filmu Lęk pierwotny

Jeszcze nie widziałem go az tak dobrego. Polecam z nim jeszcze ''american history X'' oraz ''podziemny krąg''. Jesli ktos widzialem w filmie tak dobrze zagraną role jak zrobił to norton w ''leku pierwotnym'' to napicie mi tytuly tych filmow. Bardzo chetnie obejrze nie koniecznie dobry lecz dobrze zagrany film. z gory dzieki

ocenił(a) film na 10
___ice___

Rzeczywiscie gra Nortona w tym filmie jest fenomenalna. Zagrał gościa perfekcyjnie. Myślę, że film ogólnie jest bardzo dobry... Końcówka mnie wbiła w fotel, na pewno sie tego nie spodziewałam... Świetny film!

ocenił(a) film na 9
___ice___

Ogladałem kazdy film z E Nortonem. jesli chcesz bym polecił Ci cos extra to obejrz "The Score" Norton moim zdaniem najlepiej wypada w tym filmie. A sam film jest niesamowity i jak to bywa u Nortona ze świetnym zakończeniem. SZCZEGOLNIE POLECAM

ocenił(a) film na 9
___ice___

Tak faktycznie "Rozgrywka" z nim w roli obok De Niro też bardzo mi się podobała. A przy okazji jak chcesz dobrze zagraną rolę zwróć uwagę na filmy z DiCaprio, a konkretnie "Człowiek w żelaznej masce", "Co gryzie Gilberta Grape'a". Tak mi się skojarzyło...