Lęk pierwotny

Primal Fear
1996
7,9 154 tys. ocen
7,9 10 1 154202
7,0 41 krytyków
Lęk pierwotny
powrót do forum filmu Lęk pierwotny

szkoda ze richard gere jest obsadzony w roli tego adokata,bardziej pasowalby tutaj al pacino,gere moim zdaniem jest kiepskim aktorem;/ za to norton jak zawsze genialnie po prostu bezblednie!a film niezly,warto obejrze chociaz koncowka przewidywalna:( 7/10

ocenił(a) film na 9
blowingbubble

Zgadam się co do Gere-nie przepadam za nim; za to Norton faktycznie był genialny-za nim przepadam;D. Ja tam końcówki nie przewidywałam takiej, w sumie to wogóle nie przewidywałam;D dlatego film jak dla mnie jest świetny.

ocenił(a) film na 8
blowingbubble

Też nie przepadam za Gere, ale uważam że inny aktor zepsułby koncepcję adwokata karierowicza, który pozuje na twardziela bez zasad (prócz tej "lepiej nie wiedzieć") i którego mimo wszystko można zrobić w jajo. Al Pacino choć genialny to nie byłby przekonywujący jako przegrany. Za to Ed powala na kolana, za mało tak dobrych ról dostaje. Szkoda.

tygjik

dokladnie tak.i dziwie sie czemu zagral w tak niewielu filmach.szkoda.nie wiem co zrobie kiedy obejrze wszystkie filmy z nim,a pozostalo ich tylko kilka.i coz,jest na co popatrzec:)a lata leca....

ocenił(a) film na 8
blowingbubble

jak dla mnie 7/10 naciągane za role Nortona jest genialna Gere średni Linney wogole mi sie nie podobała w tym filmie