Mam pytanie, czy ksiązka którą czyta Sarah istnieje? I czy jeśli tak może mi ktoś podać jej autora?
Wielka szkoda. Fajnie byłoby zdobyć chociaż używany w filmie rekwizyt. Chyba zauważyłam na nim jakiś tekst. :)
Książka na podstawie filmu istnieje od dawna w wersji anglojęzycznej, można ją zamówić na amazonie albo ściągnąć z sieci.
W zasadzie niczym specjalnym nie różni się od filmu, na wstępnie jest kilka słów o matce Sarah i postaci, która zapewne była podstawą do wykreowania przez Sarę sylwetki Jaretha ( zakładają, że wszytko dzieje się w jej jedynie w jej wyobraźni) i faktycznie, patrząc na szczegóły w filmie mogłoby się to wszytko zgadzać.
Mam ją od dobrych kilku lat, niestety wciąż w prymitywnym formacie notatnika. Ale czytać się da :) kto chce, niech trochę za nią poszpera, bo na jakiej stronce ją znalazłam niestety nie pamiętam. Mogę też posłać na maila to co mam.
Pozdrawiam :)
Tak, ale problem jest w tym taki, że taka podstawowa w tych czasach czynność jak znajomość języka angielskiego jest u mnie na bardzo niskim poziomie.
tak :) niedawno udało mi się w reszcie przypomnieć autorkę książki - A. C. H. Smith
Dzięki za wiadomość ,może ktoś się zlitował i zrobił ebooka chociażby po angielsku ,bo przy książkach z małym nakładem to się zdarza.