PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=507169}

Labirynt

Prisoners
2013
7,9 270 tys. ocen
7,9 10 1 269563
7,6 92 krytyków
Labirynt
powrót do forum filmu Labirynt

9/10

ocenił(a) film na 9

Film bardzo dobry, choć domyślałam się od początku kto może być "porywaczem". Polecam :)

olga192

to jestes spryciula, bo mnie w sumie zaskoczyla ta osoba, przez moment myslalem o tym chlopaku ktory sie wkradl i zostawil otwarte okno (poniekad on tez byl w to zamieszany). jakies podobne filmy w klimacie? poza seven i zodiak. chyba ciekawy byl jeszcze milenium i czerwona sukienka albo czerwona wstazka produkcji koreanskiej.

ocenił(a) film na 9
bartekde

z podobnego gatunku skojarzył mi się film The Call 2013, też niezły.

bartekde

SPOJLER
facet w kapturze też był porwany przez nich co było wspomniane w filmie ,on nie miał nic wspólnego z porwaniem dziewczynek ,on miał traumę dlatego tak świrował zapewne zabił męża tej całej sprawczyni

Tibn

faktycznie ja dopiero lapie takie detale po ktoryms obejrzeniu filmu. jezeli przyjdzie wam jeszcze jakis podobny film do glowy piszcie :)

bartekde

może coś takiego http://www.filmweb.pl/film/Torturowani-2010-461560

Tibn

przecież meza tej sprawczyni zabił ten ksiądz

dzieciak_z_klasom

no tak i smoki tam latały też

Tibn

to radzę obejrzec Ci jeszcze raz ten film, bo widocznie nie zalapales. Przeciez ten trup co był u tego ksiedza w piwnicy mial te same ciuchy co mąż tej porywaczki na zdjeciu plus mial wisiorek labiryntu Sam ksiadz mowil ze przyszedl do niego facet i chwalil sie ze porwal 16 dzieci i jeszcze bedzie porywal, dlatego ksiadz go wsadzil do piwnicy i tam zabil. Obejrzyj jeszcze raz a zobaczysz ze mam racje

dzieciak_z_klasom

ale ja nie napisałem że na pewno tylko że zapewne