Film bardzo dobry, choć domyślałam się od początku kto może być "porywaczem". Polecam :)
to jestes spryciula, bo mnie w sumie zaskoczyla ta osoba, przez moment myslalem o tym chlopaku ktory sie wkradl i zostawil otwarte okno (poniekad on tez byl w to zamieszany). jakies podobne filmy w klimacie? poza seven i zodiak. chyba ciekawy byl jeszcze milenium i czerwona sukienka albo czerwona wstazka produkcji koreanskiej.
SPOJLER
facet w kapturze też był porwany przez nich co było wspomniane w filmie ,on nie miał nic wspólnego z porwaniem dziewczynek ,on miał traumę dlatego tak świrował zapewne zabił męża tej całej sprawczyni
faktycznie ja dopiero lapie takie detale po ktoryms obejrzeniu filmu. jezeli przyjdzie wam jeszcze jakis podobny film do glowy piszcie :)
to radzę obejrzec Ci jeszcze raz ten film, bo widocznie nie zalapales. Przeciez ten trup co był u tego ksiedza w piwnicy mial te same ciuchy co mąż tej porywaczki na zdjeciu plus mial wisiorek labiryntu Sam ksiadz mowil ze przyszedl do niego facet i chwalil sie ze porwal 16 dzieci i jeszcze bedzie porywal, dlatego ksiadz go wsadzil do piwnicy i tam zabil. Obejrzyj jeszcze raz a zobaczysz ze mam racje