PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=507169}

Labirynt

Prisoners
2013
7,9 267 tys. ocen
7,9 10 1 266991
7,5 79 krytyków
Labirynt
powrót do forum filmu Labirynt

Prisoners

ocenił(a) film na 6

niezły, chociaż zakończenie zbyt nagłe...

ocenił(a) film na 9
krasula_1

Zbyt nagłe?? Może miałaś obciętą końcówkę ?? Co masz przez to na myśli ????

ocenił(a) film na 8
misiek7_2

Ten gliniarz znalazł go czy nie? Coś słyszał na końcu?

ocenił(a) film na 9
jacekg9

Z mojej perspektywy go znalazł ale każdy ma swoje odczucia .

ocenił(a) film na 6
misiek7_2

obejrzał się kilka razy bo usłyszał gwizdy....i koniec - reszta domysły

ocenił(a) film na 9
krasula_1

No i to właśnie jest fajne sama możesz sobie dopowiedzieć czy go znalazł czy też nie. Czy np zasłużył na odnalezienie za swoje postępowanie. W tym miejscu wyobraznia może CI podpowiadać co i jak oraz reżyser który podsuwał różne "poszlaki" ale każdy interpetuje tak jak sam widzi
Podobne otwarte zakończenie miała Incepcja ,

krasula_1

I to mnie trochę wkurzyło właśnie, bo nie lubię takich zakończeń. Wyjątkiem są filmy, które zostawiają sobie otwartą furtkę dla drugiej części.

ocenił(a) film na 7
krasula_1

hehh ;))) a powiedz, czy był sens robienia takiego zakończenia, otwiera właz, wyciąga Jackmana - potem żona piska z radości wszyscy się cieszą ściskają razem córeczka, syn, żona ....tańczą w kółeczko... ;)))) no chyba nie tego chciałeś ;)

akurat to, że zakończenie nie dorównało całej reszcie to ostatnie sekundy były najlepsze z całej nieudanej końcówki ;p

ocenił(a) film na 9
krasula_1

według mnie zakończenie jest takie jak być powinno. Reżyser pozostawia dla widza otwartą furtkę... Osobiście odniosłem wrażenie, że detektyw Loki odnalazł Dovera. : )

Filmer123

ja też tak odczułam - pamietacie rozmowe detektywa z matką odnosnie gwizdka dziewczynki - może poączył fakty?

ocenił(a) film na 7
urga

Loki rozwiązał wszystkie swoje sprawy, więc i Kellera znalazł :) przynajmniej tak sobie tłumaczę końcówkę :)