PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=507169}

Labirynt

Prisoners
2013
7,9 270 tys. ocen
7,9 10 1 269563
7,6 92 krytyków
Labirynt
powrót do forum filmu Labirynt

Pytanie.

ocenił(a) film na 8

To kim w końcu był ten facet od węży?

ocenił(a) film na 10
suchy72

W sumie dobre pytanie. Już pisałem że jednym z tych porwanych ale po co by kradła ubrania.

ocenił(a) film na 8
kodrzak

Oglądałem ten film z dziewczyną i troszkę byłem zajęty czymś innym dlatego zgubiłem wątek :P

ocenił(a) film na 10
suchy72

Było powiedziane że był jakimś tam gościem który został porwany i nafaszerowany lsd i nic nie pamiętał potem niby wkręcił sobie że on jest niewidzialnym porywaczem czy coś po przeczytaniu książki jakiegoś policjanta.

ocenił(a) film na 8
kodrzak

Czyli z porwaniem dziewczynek nie miał nic wspólnego? To tylko przez swoje własne schizy ubzdurał sobie że je porwał?

ocenił(a) film na 10
suchy72

Chyba tak ale 100% pewności nie mam oglądałem film uważnie ale pod koniec filmu też się zastanawiałem kim był. Potem przypomniałem sobie słowa tego policjanta

ocenił(a) film na 7
kodrzak

ja byłem przekonany, że oni współpracował z aleksem... ale to prawda, że to była prawdopodobnie jedna z ofiar tego ojca albo ojca i matki, ktora zbiegła albo została wypuszczona... a przez to że był faszerowany prochami nic nie pamięta. Dziewczynki pewnie też nie będą pamiętać. Przez tak traumatyczne przeżycie temu chłopakowi popieprzyło się w głowie i prawdopodobnie i te dziewczynki nie będą normlane w przyszłosći, a i moze staną się kimś takim jak ten "niby porywacz" z wężami.

ocenił(a) film na 8
___ice___

Ale jak mógł współpracować z Alexem jak on nie brał udziału w porwaniu. Zabrał dziewczynki tylko na przejażdżkę, a to jego matka postanowiła je uprowadzić.

ocenił(a) film na 10
suchy72

No ale on tak myślał że współpracował do czasu aż się okazało że to jego matka była.

ocenił(a) film na 7
kodrzak

Dokładnie :)
Jestem na tym forum... czytam wypowiedzi niektórych użytkowników. To mam wrażenie, że dwa różne filmy oglądaliśmy ;D