poczytałem sobie parę opinii i najbardziej mnie rozbawiła pomniejsza, ze film jest gówniany i nie warto go ściągać. no to gratulacje dla wspierających piractwo i na dodatek tak szczegółowo oceniających film.
jeśli chodzi o mnie to film wywarł na mnie spore wrażenie. w szczególności dobrze zrobione i bardzo sugestywne efekty gore. przy tak małym budżecie naprawdę szacunek.
sama fabuła jest prosta i mało nowoczesna. co oczywiście w tym gatunku w niczym nie przeszkadza, nie szukam w tego typu produkcjach scenariuszy na miarę Podejrzanych czy aktorstwa równego z Nicholsonem.
film to czysta rozrywka i można go przełknąć bez większego problemu
szybko i przyjemnie. oby więcej równie udanych produkcji
Bardzo podoba mi się Twoja wypowiedź. Sam pewnie przekazałbym swoje odczucia podobnie ale nieraz problem z wysłowieniem się mam. Klimacik pierwsza klasa, ciemno, mgła, kostnica, nie wspominając o stodole z trumnami - dobre efekty gore :).
Jak na film gdzie myślenie nie jest bardzo potrzebne wyszło moim zdaniem bardzo dobrze.
No tak, film ma byc prosty, pusty i przyjemny, nie sklaniajacy do myslenia i latwy w odbiorze. Najlepiej jakby byl w ogole o niczym i bez dialogow, byle by sie ciagle cos ruszalo, byly wybuchy i pelno krwi. Gratuluje wysublimowanego podejscia do tej dziedziny sztuki...
w żadnym stopniu nie jestem obrońcą tego filmu ani nawet gatunku gore (chociaż zdarza mi się obejrzeć na rozluźnienie), ale Twoja wypowiedź mocno mnie zadziwiła. Skomentuje to krótko: De gustibus non est disputandum.