PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 171093
7,0 41 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano

Żadnej fabuły.... żadnego dobrego wątku, film jest praktycznie tylko o odczuciach ludzi po zażyciu środków odurzających. Pokręcony i niespójny.... Za to bardzo dobra gra aktorów. Myślę że własńie w tym filmie Depp stworzył jedną z najciekawszych kreacji w swojej karierze.
Mam zamiar jeszcze raz obejrzeć ten film, bo jak go pierwszy raz oglądałam, bolała mnie głowa, i nie chciało mi się za bardzo myśleć nad tym czy to jawa czy to sen....
Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy mógłby mnie poinformawać o co w tym filmie tak właściwie chodziło???
Główny bohater chodzi cały czas naćpany i sam nie wie czy dzieje się to naprawde czy też nie... Prosze niech ktoś powie mi o co chodziło. Jaki był morał z tej opowieści itp itd.... Reżyser jest niewątpliwie awangardowym twórcą;)

kyanka

Chyba nikt nie musi Ci tego tłumaczyć, skoroi obejrzysz film ponownie, prawda?

MajaMo

Eh ..., ale nie za bardzo chce mi się go drugi raz oglądać... , bo film nie przyciągał...Więc trudno mi będzie sięgnąć po niego, bo poprostu nie ma w nim niczego co mogłoby mnie zachęcić do powtórnego jego oglądania, może z wyjątkeim tych dziwacznych tekstów;]
I właśnie tak sobie pomyślałam, że może znalazła by się na tym portalu jakaś dobra duszyczka która zachciałaby by mi wyjaśnić o co tam chodziło? CZy był tam jakiś interesujący wątek itp.
A czy ty wiesz o co w nim chodziło? Byłaś cały czas na bieżąco czy w pewnym momencie poprostu się wyłączyłaś?