zeby oglądanie tego filmu sprawilo przyjemność musi byc spełnione kilka warunków
1.wiek min 17 lat
2.żyć na luzie i podchodzić do pewnych rzeczy z dystansem
3.oczywiście sprubować dobroci (alternatywa alkohol)
4.ogladnąć ze znajomymi (i dla jaj wkręcać innych)
5...
To jets jedyny film który mi sprawia przyjemność kiedy go poraz 100 oglądam :D
Znaczy chcesz nam powiedzieć że osoba 17 letnia jest dorosła?
Nie żartujmy sobie....
Zresztą ten film jest ciężki bardzo w odbiorze,z natury.... Trzeba jednak się trochę wysilić aby film zrozumieć...
Niestety muszę zasmucić wszystkich miłośników tego filmu i przede wszystkim samego Huntera S. Thompsona/Dr. Gonzo - zmarł wczoraj czyli 20.02 2005 w niedzilę w swoim domu w Aspen. Prawdopodobnie popełnił Samobójstwo.
[']
McClanesHungOver
JA mam 17, film ogladalem jakies .... 6 miesiecy temu i uwazam, ze calkowicie go zrozumialem. Lubie takie kino, chodzi mi o humor Quentina (Pulp Fiction - Film Wszechczasów) . Martwi mnie tylko to, ze wieeeelu, zbyt wielu moich znajomych odbiera ten film w sposob ..hmm lekko szczeniacki. Im ten film podoba sie tylko i wylacznie dlatego, ze kolesie sa nacpani caly czas :/ . I pod tym wzgledem sie zgadzam - do tego filmu TRZEBA DOROSNĄC, ale EMOCJONALNIE i ŚWIATOPOGLĄDOWO !!!
PS: Jakiś rok temu, może dwa tez pewnie bym sie zaliczal do tej grupy Tandetnych Znawców Kina :/ na szczescie czasy i moje poglady sie zmieniaja...ufff
Spodobał Ci się ten film tak?
A więc może powiedz nam jeszcze dlaczego spodobał Ci się on tak bardzo, czy to jest tylko za sprawą humoru? Ja również uważam że humor stał na przyzwoitym poziomie, i gra aktorów. Ale nic więcej mnie nie zachwyciło w tym filmie. Żadnego przyzwoitego wątku, który trzymał by widza w fotelu... Bo dla mnie temat tylko o ćpaniu jest bardzo mało interesujący. Jak gdzieś już napisałam ...im dłużej oglądałam ten film tym bardiej bolała mnie głowa...
No chyba że film jest zrobiony tylko dla pewnej grupy ludzi którzy mają jakieś doświadczenia w zażywaniu środków odurzających.
Pozdrawiam