PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 171093
7,0 41 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano

Obejrzałem ten film na amfetaminowym zejściu. Była 12 w nocy a ja byłem już coś koło 40 h na nogach. I to był błąd. Totalnie popierdolony film. Johnny Depp i Benicio del Toro musieli coś brać bo tak autentycznie to grac się nie da. Aha i na koniec, film dla dopiero wchodzących w swiat "dopalaczy" jest niezłą przestrogą ale i encyklopedią dragów. Nietoperze rządzą!!!

użytkownik usunięty
Seifer

tylko na trzeźwo to ogarniesz nie wyobrażam sobie czegos takiego na zjeździe...brrr

ocenił(a) film na 9

tylko na trzezwo? oj, raczej nie, tylko wtedy wiesz o czym mowa w filmie:)

użytkownik usunięty
Seifer

zawsze to lepsze niz jakas nostalgia,kolerzanka sie poplakala jak na zjezdzie byla na 'moim bracie niedzwiedziu' z mlodsza siostra ;].

użytkownik usunięty

po obejzeniu tego filmu od kilku lat jezdze z kumplami na weekend gdzies w jakos miejscowosc wypoczynkowa i robimy dokladnie to samo,dobrze wiem co to sa paranoje.....co tam sie dzieje ,to sie nieda tego opisac, kto potrafi sie zameldowac w hotelu po 3 gramach grzybow mexykanskich?? chyba nikt.....

ocenił(a) film na 10

szczerz wątpie, że robicie DOKŁADNIE to samo. Meskalina jest robiona z meksykańskiego pejotla i osiąga takie ceny na Polskim rynku, że gdybyś chciał wziąść jej tyle co Johnny to musiałbyś być milionerem. Poza tym prowadząc takie życie żyje się tylko pare lat, więc albo zostało Ci niewiele albo poprostu jaracie maryśke i od czasu do czasu wciągniecie amfetamine czy wpuścicie coś w kanał...

Cosimo_Villa_Nova

Cóż.... film oglądnęłam i powiem że sprawiło mi to dosc dużą przyjemność... Z pewnością świat pokazywany w tym filmie nie powinien zachęcać nikogo do sięgania po wszelkie "środki". Mimo tematu, uważam że jest to film cłakiem przyzwoity, na niezłym poziomie...

Zielona

Mam schize paranoidalną....paranoja to strach nie głupia zabawa i haluny...poprostu bad trip!