Oniryczne wizje Deppa mnie nie przekonują. Film ten jest totalnym bełkotem. Film o niczym. Pusty w środku jak bańka mydlana. Wizualizacje może i ciekawe ale sens filmu... zresztą jaki sens? Przecież to kicz! I to w najgorszym wydaniu!
a właśnie ,że nie
już nie pamiętam ile razy oglądałem ten film ,dla mnie jest on najlepszym jaki widziałem ,jest zajebisty ,stał się dla mnie kultowym ,nigdy nie zrozumiesz tego filmu człowieku jeśli nie brałeś dragów ,dlatego ludziom ,którzy nigdy nic nie brali nie polecam go bo poprostu go nie zrozumieją.
To , że ktos nie brał nigdy żadnych dragów, wcale nie oznacza że nie zrozumie sensu tego filmu. Narkotyki są tam tylko sposobem jaki wymyślono, aby pokazac że można życ na całego nawet wtedy gdy dookoła jedna wielka hujnia.
Film Kultowy ???
Dla mnie napewno !!!
czlowieku, ten film nie jest o cpaniu, nie rozumiesz go i ci sie nie podoba. ten film jest....niesamowity....brak w ogole okreslen i nie rozumiem jak moze miec tak niską ocenę
Jeśli ten film nie jest o ćpaniu, więc może oświecisz niektórych i powiesz o czym on jest? O baletnicach w operze? No na litość Boską nie mówcie mi że film nie jest o ćpaniu.
Kurcze jeśli nie oćpaniu to o czym?! Z łaski swojej możesz mi to wyjaśnić?