PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10049220}

Las

2024
6,0 722  oceny
6,0 10 1 722
6,9 16 krytyków
Las
powrót do forum filmu Las

obejrzałam na KFF i nie mogłam uwierzyć jakie to jest słabe...
do wszystkich uwag już tu na forum wypisanych (sztuczne dzieciaki, film o tym, że Ci uchodźcy zepsuli nam raj a nie o pomocy, dramacie na granicy) dodam jeszcze jeden wątek, artystyczny
te czerwone zdjęcia lasu z wilkami wyjącymi w tle - totalny cringe, BlairWitch project na sterydach
parę dni później obejrzałam na KFF "Drzewa milczą" - i to jest arcydzieło!!! nie mogę przestać o nim myśleć, więcej napiszę w recenzji "DM"

ocenił(a) film na 8
emilia_malolepsza

Przepraszam a to nie może już powstać film o tragedii jaka spotkała mieszkańców pogranicza? To mogą powstawać tylko i wyłącznie filmy typu zielona granica? Zdajesz sobie małolepsza emilko, że migranci mają wybór a my tu przy granicy nie mamy żadnego? No chyba, że sprzedać aktualnie dzięki tej wspaniałej migracji za bezcen nasze domy i wyjechać na zachód

PiotrSobczynski

Aż się chce jechać na Podlasie... Tacy mili ludzie jak Piotruś... Widać do kogo ten film trafia. Amen.

ocenił(a) film na 8
emilia_malolepsza

proszę zatem jechać do Somalii, Iraku, Afganistanu, jak to jedna z podobnie komentujących Pań mi zasugerowała. Może tam Pani spotka przemilszych ludzi, przy okazji może im Pani pomóc w ich cierpieniu.

PiotrSobczynski

Jamajki, Indii, Erytrei, Nepalu, Kirgistanu,..z tych krajów też są spotykani ludzie na granicy białoruskiej...

ocenił(a) film na 8
LukasCVGL

Dokładnie tak, i każdy z tych krajów ma określone granice oraz sposób w jaki można tam wjechać. Żaden z tych krajów nie zezwala na wizytę przez "las" i cudze podwórka.