Czesc
Ostatnimi czasy zauwazylem znaczna ilosc "dziwnych" komentarzy na portalach filmowych pod filmami o superbohaterach - komentarzy z kategorii "marvel vs dc" i chcialbym Was zapytac "o co chodzi"? Dlaczego jesli ktos wypowiada sie na temat np. Filmu a batmanie to w komentarzach pisze sie o irona manie a jak mamy recenzje iron mana to ludzie dra sie o film o supermanie i o jego wyzszosci nad omawianym filem itp. Skad ta chec nakrecania rywalizacji o glupie filmy? ktora swoja droga zapewne daje wiele radosci wlascicielom studiow filmowych, ktorzy w mojej opini z premedytacja podkrecaja takie nastroje....czy to kwestia wieku? Sytuacji zyciowej? Poziomu rozwoju emocjonalnego? Statusu zyciowego? Czy po prosu ludzie zawsze musza nalezec do ktoregos z obozow by miec z kim"walczyc "? Pytam o to z nadzieja ze tak jak ja istnieje wiele osob ktore po prostu lubia filmy z rodzaju superhero i nie obchodzi ich kto danego bohatera "wyprodukowal" bo przyznam szczerze nie rozumiem jakiego doroslego czlowieka mialoby to specjalnie interesowac i dlaczego mialby brac to pod uwage przy ocenie filmu... aktualnie zauwazylem ze dzieje sie cos wlasnie takiego dziwnego przy okazji zlych ocen legionu samobojcow, mamy jakis atak paranoii i frustracji, ktora przejawia sie tym ze wszyscy krytykujacy film sa przekupieni przez marvela sa dziecmi i nie rozumieja powagi filmow dc itp itd. Smieszne to i dla mnie dosc irytujace bo az odechciewa sie dyskutowac na temat tego rypu filmow bo zamiast dyskusji o danym filmie temat z reguly schodzi na poziom "marvel vs dc"
Problem leży w zjawisku znanym jako "fanboy", jak do Twojego tematu zawitają te 2 osoby co robią najwięcej syfu pod filmami DC to zrozumiesz :)
http://naekranie.pl/aktualnosci/fani-dc-chca-zamkniecia-serwisu-rotten-tomatoes- 1038708 Ci psychofani Marvela...oh wait. Widać kto generuje największego raka. Pora pogodzić się z faktami. W ogóle twoje komentarze do mojej osoby, powoływanie się na nią. Wow, po prostu wow. Ja mam obsesje bo krytykuje reżysera, który od tego jest by oceniać jego pracę, ty jedziesz po nieznanym ci typie za to, że pisze swoje zdanie na temat prac gościa, które może ocenić każdy. Kiedy planujesz mnie porwać, zgwałcić i posiekać na plasterki smutny człowieku?
@Madness0086
Jak widzisz długo nie musiałeś czekać.
@Dante99
Cieszy mnie to, że w końcu przyznałeś, że masz obsesje.. stąd pewnie te Twoje dewiacje.