Legion samobójców

Suicide Squad
2016
6,1 240 tys. ocen
6,1 10 1 240439
4,1 64 krytyków
Legion samobójców
powrót do forum filmu Legion samobójców

Czy ten film naprawdę jest aż tak zły?Nie ma żadnego powodu dla którego warto się wybrać?

użytkownik usunięty
reptilianinx1x

To dobry film, warto obejrzeć i na pewno nie będą to pieniądze zmarnowane.
Jest trochę minusów jak lipny przeciwnik czy też to że nie idą na całość - film jest trochę okrojony ze względu na to że wybrali taką a nie inną kategorię wiekową a szkoda bo przydało by się kilka mocniejszych scen czy żartów :)

użytkownik usunięty

Na plus na pewno Margot Robbie oraz Will Smith, reszta też daję radę.

ocenił(a) film na 7
reptilianinx1x

Moim zdaniem warto ;-)
Jest taka jedna scena z Jokerem podczas oglądania której po raz 10 na yt mam Ciary.

ocenił(a) film na 3
Kruchy_serious

Jaka scena? :D

ocenił(a) film na 7
ju_la1

Ta scena http s://ww w.youtube.com/watch? v=bGgFqPm8LM I (usóń spacje).

Fantastyczna ;)

ocenił(a) film na 3
Kruchy_serious

Ach tak, też ją uwielbiam! Wszystko w niej dopięte na ostatni guzik - tylko czekać teraz na filmik z jakością HD :D

ocenił(a) film na 7
ju_la1

Ta chwila gdy Joker się odwraca i chce ja zostawic ale chwila potem zmienia zdanie ;)

ocenił(a) film na 7
Kruchy_serious

Przy tej scenie i scenie (spojler) Deadshota z jego córką i z Batmanem tez miałem ciary

ocenił(a) film na 4
Kruchy_serious

Łoo, to było zajebiste. Joker wymiata

ocenił(a) film na 6
Kruchy_serious

A tek, scena rewelacyjna!

ocenił(a) film na 5
reptilianinx1x

Warto wybrać się do kina. Nie jest zły, a wręcz naprawdę dobry.

ocenił(a) film na 3
reptilianinx1x

Warto, nie słuchaj krytyków filmowych, idź sam i oceń. Ja podczas seansu dobrze się bawiłam, Harley i Deadshot na wielki plus! Minusy to główni źli i brak tego szaleństwa jak np. w Deadpoolu, ale naprawdę nie jest "aż tak źle" ;)

ocenił(a) film na 9
reptilianinx1x

Jak dla mnie to ludzie we wszystkim znajdą powody do narzekania. Właśnie wróciłam z seansu, bardzo mi się podobał, na pewno pójdę na drugą część jeśli będzie. Było trochę śmiechu, super muzyka, aktorzy spisali się na medal, był też cudny romansik Harley i Jokera, taka powalona miłość i naprawdę przyjemnie się oglądało. Wady, niedociągnięcia - no są, ale co z tego? Takie życie, nic nie jest idealne ;)

ocenił(a) film na 7
reptilianinx1x

nic nie urywa, fajnie sie oglada, postacie i atmosfera super zbudowane, tylko brak godnego przeciwnika, takie gówno wymyślone byle by było... :( z tandetnym CGI stąd porównania do green lantern i f4 myślę. Ale lepszy od Batman v Superman, bo przynajmniej sie coś dzieje.

najgorsze tylko żę wszystkie fajne sceny pokazali w trailerach :(

ocenił(a) film na 3
JangoFett

Oj nie wszystkie :D

ocenił(a) film na 5
reptilianinx1x

Ten film jest bardzo kontrowersyjny. Sam po wyjściu z kina uznałem że był świetny, a słyszałem przed kinem opinie że był gówniany. Moim zdaniem zdecydowanie warto.

ocenił(a) film na 8
reptilianinx1x

Nie !! To co tu obserwujesz to polaczki zanizaczki.