Czy ten film naprawdę jest aż tak zły?Nie ma żadnego powodu dla którego warto się wybrać?
To dobry film, warto obejrzeć i na pewno nie będą to pieniądze zmarnowane.
Jest trochę minusów jak lipny przeciwnik czy też to że nie idą na całość - film jest trochę okrojony ze względu na to że wybrali taką a nie inną kategorię wiekową a szkoda bo przydało by się kilka mocniejszych scen czy żartów :)
Moim zdaniem warto ;-)
Jest taka jedna scena z Jokerem podczas oglądania której po raz 10 na yt mam Ciary.
Ta scena http s://ww w.youtube.com/watch? v=bGgFqPm8LM I (usóń spacje).
Fantastyczna ;)
Ach tak, też ją uwielbiam! Wszystko w niej dopięte na ostatni guzik - tylko czekać teraz na filmik z jakością HD :D
Ta chwila gdy Joker się odwraca i chce ja zostawic ale chwila potem zmienia zdanie ;)
Przy tej scenie i scenie (spojler) Deadshota z jego córką i z Batmanem tez miałem ciary
Warto, nie słuchaj krytyków filmowych, idź sam i oceń. Ja podczas seansu dobrze się bawiłam, Harley i Deadshot na wielki plus! Minusy to główni źli i brak tego szaleństwa jak np. w Deadpoolu, ale naprawdę nie jest "aż tak źle" ;)
Jak dla mnie to ludzie we wszystkim znajdą powody do narzekania. Właśnie wróciłam z seansu, bardzo mi się podobał, na pewno pójdę na drugą część jeśli będzie. Było trochę śmiechu, super muzyka, aktorzy spisali się na medal, był też cudny romansik Harley i Jokera, taka powalona miłość i naprawdę przyjemnie się oglądało. Wady, niedociągnięcia - no są, ale co z tego? Takie życie, nic nie jest idealne ;)
nic nie urywa, fajnie sie oglada, postacie i atmosfera super zbudowane, tylko brak godnego przeciwnika, takie gówno wymyślone byle by było... :( z tandetnym CGI stąd porównania do green lantern i f4 myślę. Ale lepszy od Batman v Superman, bo przynajmniej sie coś dzieje.
najgorsze tylko żę wszystkie fajne sceny pokazali w trailerach :(
Ten film jest bardzo kontrowersyjny. Sam po wyjściu z kina uznałem że był świetny, a słyszałem przed kinem opinie że był gówniany. Moim zdaniem zdecydowanie warto.