Liczba opcji do wybrania: 3
Lista postaci:
1. Deadshot
2. Harley Quinn
3. Captain Boomerang
4. Rick Flag
5. Killer Croc
6. El Diablo
7. Enchantress
8. Katana
9. Slipknot
Zapraszam do głosowania :-)
Dla mnie Killer Croc nie zginie. Oznaczyłby to zmarnowany potencjał... Juz lepiej katana lub enchantress. Ostatecznie Boomerang
Boomerang raczej nie, bo z tego co słyszałam, jest w planach jego spin-off. Raczej obstawiałabym Enchantress
Jak da mnie każdy poza Deadshotem i Harley. Najprawdopodobniej zginie:
-Slipknot (100%)
-El Diablo (85%)
-Enchantress (75%)
Według mnie na pewno nie zginie Deadshot i Harley Quinn. To zbyt ważne postacie żeby sobie tak po prostu zginęły i to jeszcze w pierwszej części. Jak dla mnie Boomerang też nie zginie, coś mi to do niego raczej nie pasuje, ale w drugiej części raczej już tak. I całe szczęście bo nie lubię tej postaci (pewnie ze względu na aktora z "Niezgodnej")
Oglądając animowany film "Atak na Arkham" można po części obstawić niektóre osoby. Według mnie są to:
- Slipknot
- Enchantress
- KillerCroc
Ostatni wybór może dziwny, ale w tym filmie "Atak na Arkham" ktoś podobny do niego zginął, więc to może być możliwe.
A wielka szkoda.... bo uwielbiam tego aktora w tej roli (Adewale Agbaje) a ta postać ma na pewno większy potencjał od chociażby El Diablo czy Kapitana Boomeranga. Strasznie by było mi szkoda jego śmierci...
No szkoda :( Poza tym, jakby mu tak wybuchła głowa to by dzieci miały koszmary do konca zycia :P a nie, juz grają w GTA xD
Możliwe że Rick zginie (zostanie zastrzelony).
A ta postać z filmu animowanego to King Shark, który może pojawi się w filmie.
P.S. czekam na sequel Ataku na Arkham, bo filmy animowane z DC są jak na razie słabe. Szczególnie te filmy z Batmanem i tą JL z jakiegośtam wymiaru. Jedynie Atlantyda i Tytani byli ok. A Killing Joke nie zapowiada się tak fajnie.