Legion samobójców

Suicide Squad
2016
6,1 240 tys. ocen
6,1 10 1 240440
4,1 64 krytyków
Legion samobójców
powrót do forum filmu Legion samobójców

Uwielbiam Leto jako aktora - ma na koncie naprawdę dobre role. ...ale czy tylko mi on kompletnie do roli Jokera nie pasuje? Postarał się chłopak, ale jednak ja wszędzie widzę tę jego „jelonkowatą” urodę. Może to wina słabej charakteryzacji, może po prostu ma za delikatne lico. Mimo wszystko naprawdę mi przykro, ale ja bym go więcej w tej roli nie chciała zobaczyć.

Jakie jest Wasze zdanie?

ocenił(a) film na 6
adelinde

Według mnie zagrał w porządku, ale trochę sztucznie. Bez rewelacji, ale w porządku.

użytkownik usunięty
adelinde

Zagrał... teatralnie. Podobało mi się

adelinde

Trudno ocenić skoro pojawił się na jakieś 5 minut. Sądząc jednak po opisach usuniętych scen z Jokerem musieliśmy naprawdę dużo stracić. Jeżeli wyglądają one chociaż w połowie tak dobrze jak sobie wyobrażam, to Leto jest bardzo udanym Jokerem. Modlę się o Ultimate Cut.

szmyrgiel

You mean: Joker's cut :P

adelinde

Moim zdaniem zagrał naprawdę dobrze.

ocenił(a) film na 8
adelinde

Moim zdaniem wypadł bardzo dobrze, zdecydowanie dominował każdą scenę w której się pojawił... ale jednak pozostał tajemnicą. Poza tym.. Mam wrażenie że konieczne były z nim tylko sceny przedstawiania przeszłości Harley. Reszta taka.. dopchana, "aby był". Ale za to faktycznie czekam na film z nim i Batmanem....

użytkownik usunięty
adelinde

Jak dla mnie wypadł całkiem nieźle, ale nie idealnie