Legion samobójców

Suicide Squad
2016
6,1 240 tys. ocen
6,1 10 1 240439
4,1 64 krytyków
Legion samobójców
powrót do forum filmu Legion samobójców

To już Joker nie mógł uratować swojej kobiety tylko ją zostawił, żeby się utopiła?

Diablo się poddaje, bo nie chcę zabijać, ale w więzieniu też zabija? Jak ma z tym problem to powinien popełnić samobójstwo. W więzieniu go przecież nie leczą tylko trzymają w zbiorniku. Ale wiem wtedy nie byłoby filmu :)

Wiedźma nie wie, że w tej samej jaskini jest jej brat i serce? Ona opętała doktor, ale raz włada nią jak chce a raz sama jest wywoływana przez panią doktor? spoko...

Co robi doktor w wannie jak wpada przespecjalista Rick Flag? Moczy sie :)

Enchantress w Pentagonie jest pół metra od walizki ze swoim sercem, ale zamiast ją porwać woli pzenieśc się do Iran po teczkę? Dobrze, że wiedziała gdzie jest ministerstwo obrony i gdzie maszukać teczki :)

Harley pyta Amande Waller czy jest diabłem? Serio?.... Nie wiem, może bo jest czarna :)

Rick Flag pyta Croca czemu go tam wsadzili? Czyli nie wie co on zrobił?
Croc odpowiada "I asked". O ch*j chodzi???

O CO CHODZI Z TYM DEADSHOTEM I POKAZEM STRZELANIA W WIĘZIENIU?
Serio nie wie czy ma w pistolecie ślepaki? Przecież przyprowadzili go, żeby pokazał co umie. Przecież wszyscy w niego celują gdy wymierza w tego typka szefa strażników. Nie umie poznać naboju (który wystaje z magazynku) gdy ładuje broń?
Potem ta gadka Amandy. Ona blefuje ryzykując czyimś życiem? Po co?

Jak trzymasz kogoś kogo traktujesz paralizatorem to nie razi cie prąd?

A to tylko 20 minut filmu :)

Potrafię olać mega pozerską scenę gdy Deadshot zabija rykoszetem swoją ofiarę. To konwencja komiksu a nie czysty idiotyzm.