To już Joker nie mógł uratować swojej kobiety tylko ją zostawił, żeby się utopiła?
Diablo się poddaje, bo nie chcę zabijać, ale w więzieniu też zabija? Jak ma z tym problem to powinien popełnić samobójstwo. W więzieniu go przecież nie leczą tylko trzymają w zbiorniku. Ale wiem wtedy nie byłoby filmu :)
Wiedźma nie wie, że w tej samej jaskini jest jej brat i serce? Ona opętała doktor, ale raz włada nią jak chce a raz sama jest wywoływana przez panią doktor? spoko...
Co robi doktor w wannie jak wpada przespecjalista Rick Flag? Moczy sie :)
Enchantress w Pentagonie jest pół metra od walizki ze swoim sercem, ale zamiast ją porwać woli pzenieśc się do Iran po teczkę? Dobrze, że wiedziała gdzie jest ministerstwo obrony i gdzie maszukać teczki :)
Harley pyta Amande Waller czy jest diabłem? Serio?.... Nie wiem, może bo jest czarna :)
Rick Flag pyta Croca czemu go tam wsadzili? Czyli nie wie co on zrobił?
Croc odpowiada "I asked". O ch*j chodzi???
O CO CHODZI Z TYM DEADSHOTEM I POKAZEM STRZELANIA W WIĘZIENIU?
Serio nie wie czy ma w pistolecie ślepaki? Przecież przyprowadzili go, żeby pokazał co umie. Przecież wszyscy w niego celują gdy wymierza w tego typka szefa strażników. Nie umie poznać naboju (który wystaje z magazynku) gdy ładuje broń?
Potem ta gadka Amandy. Ona blefuje ryzykując czyimś życiem? Po co?
Jak trzymasz kogoś kogo traktujesz paralizatorem to nie razi cie prąd?
A to tylko 20 minut filmu :)
Potrafię olać mega pozerską scenę gdy Deadshot zabija rykoszetem swoją ofiarę. To konwencja komiksu a nie czysty idiotyzm.