Jestem świeżo po seansie i nie rozumiem jednej sceny, mianowicie tej po napisach końcowych. Kim był ten facet i generalnie o co chodziło w ich całej rozmowie?
Chciałam się też dowiedzieć dlaczego Killer Croc wygląda, no, jak wygląda i o co chodziło z tą sceną Harley i Jokera w chemikaliach? Nigdy w życiu nie czytałam komiksów a tam jest podobno to wyjaśnione więc byłabym wdzięczna gdyby ktoś chciał mnie oświecić.
Okej to idziemy :)
1. Ten facet to był Bruce Wayne (gra go Ben Affleck) ymm wiesz gość który jest Batmanem- Spojler Alert! Dogadał sie z Waller, Ona dostała Deadshota i Harley a On akta metaludzi. Widzimy tam między innymi Flasha. Bruce potrzebuje tych danych po to by ich znaleźć i zwerbować do Justice League. Plusa Amanda Waller wie że jest Batmanem.
2. To są te same chemikalia do których wpadł kiedyś Joker i które go uczyniły takim jaki jest. Więc wrzucił i Harley by ją zrobić godną partnerki księcia zbrodni. Proszę tu masz grafikę z komiksu htt p://s3.amazo naws.com/images.hitfix. com/assets/10073/harleyne worigin.jpg (usuń spacje) a origin Jokera jest chociażby tutaj- htt s://www.youtu be.co m/watch?v=QTmGc wIGMns (znów spacje).
Z tego co pamiętam to cierpiał po prostu na rzadką chorobę skóry i to wszystko :)
Czasem się można w tym pogubić. Polecam w szczególności filmy animowane oraz serial Batman Animated Series :) Są bardzo dobre i przyjemnie się je ogląda :)
Ja w dalszym ciągu uwielbiam czytać te komisy, choć muszę w tajemnicy bo wszyscy narzekają że przy mojej pracy nie wypada :D