Legion samobójców

Suicide Squad
2016
6,1 240 tys. ocen
6,1 10 1 240439
4,1 64 krytyków
Legion samobójców
powrót do forum filmu Legion samobójców

Skoro BvS nie zachwycił, wszyscy z pewnością, no prawie zacierali ręce na SS
Niestety ja po filmie miałem mieszane uczucia, momentami film mnie... nudził?
Bez ładu, składu... cięty jakieś, jakby był dokręcany tydzień przed premierą na siłę przez WB i DC. Ayer próbował, nie wyszło, Synder próbował nie wyszło...

Joker dziwny, szalony, lecz go mało, a reszta jakoś w cieniu Harley i Deadshota, dla Mnie na plus Diablo.

Może DC i WB uratuje Pan Affleck z solowym Batmanem, bo na ten czas Marvel odjechał niczym Lamborghini białemu Fiatowi 126p na światłach.

Daje 6, można się czepiać oceny i nie, ale myślę, że na więcej film nie zasługuje.

RollOut

Joker dziwny, szalony? Taki właśnie ma być Joker :) Mało go? Niestety tak, ale pamiętajmy że film to Suicide Squad a nie Batman VS Joker, on tu był tylko po to by pokazać ''casualom'' kim jest Harley Quinn i skąd się wzięła :) Waszmościa film nudził a moim zdaniem mógl potrwać z 20 min dłużej , zauważyłem że nie było kilka fajnych scen ze zwiastunów, a ogólnie to za dużo pokazali w nich, do Suicide Squad 2 nie będę tego wszystkiego oglądał bo potem w kinie nie ma zaskocznia :)

ocenił(a) film na 6
mmaakkss

mmaakkss, no niestety miałem takie odczucie, znudzenia jakoś, może dostaniemy wersję plus 30 min na dvd i będzie to lepiej wyglądać.

Co sądzisz o scenie z Benem na końcu?

RollOut

Może bym był troszkę zaskoczony gdybym nie widział wcześniej zwiastunu Justice League, a tak to przecież już wiemy że zbiera ludzi :P