PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725816}

Legion samobójców

Suicide Squad
2016
6,1 240 tys. ocen
6,1 10 1 240028
4,1 84 krytyków
Legion samobójców
powrót do forum filmu Legion samobójców

Byłam na dwóch seansach 3d i 2d. Wrażenia są nieporównywalne
Jeśli długo czekaliście na film i chcielibyście czerpać maximum zabawy to tylko w okularkach.
W 2d najbardziej traci wiedźma ale i sam klimat komiksu.

guga_buzka

Zawsze filmy wyglądaja lepiej w 3D. Mnie osobiscie już źle ogląda sie w 2D, przyzwyczaiłem się do oglądania w trójwymiarze. Zawsze dodatkowe efekty, głębia obrazu no i można bardziej wczuć sie w to, co dzieje się w filmie. Poza tym w okularach nie skupiamy się na ludziach siedzących obok nas, ale już konkretnie na samym obrazie. A akurat Legion samobójców w 3D prezentował sie naprawdę dobrze ;)

kamilxxx09

a ja szczerze tych okularów nienawidzę , po raz pierwszy miałam takie porównanie bo przedpremiera byla tylko w 3d i nie mialam wyjscia. ALE RÓŻNICA JEST DUZA!!
Tylko nie zawsze 3d jest tak dobrze zrobione jak Suicide Squad.

guga_buzka

A ja tam lubie i zawsze wybieram seanse 3D :)

kamilxxx09

Cóż, 3D jest słabe dla tych co mają słaby wzrok i muszą nosić okulary, a ciężko założyć okulary na okulary... Chyba że się nosi soczewki ;)

LordVader345

To niestety nie jest prawda. Sam noszę do oglądania i zakładam jedne na drugie. Nie ma zadnego problemu z tym, nie potrzeba żadnych soczewek. Robie tak odkąd 3D stało się popularne czyli mniejwiecej od 2010 roku - 6 lat.

guga_buzka

W sumie to żałuję że nie byłem na 3D...