PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725816}

Legion samobójców

Suicide Squad
2016
6,1 240 tys. ocen
6,1 10 1 240028
4,1 84 krytyków
Legion samobójców
powrót do forum filmu Legion samobójców

Nie polecam wydawac pieniędzy na kino. Jest juz online i zaluje ze tego nie ogladalem w takiej opcji. Przereklamowany zwiastunami je bany gniot. Dalem 5 za dawke humoru. Rola jokera w ogole nie pokazuje potencjalu Leto. Uważam ze DC schodzi na psy z takimi rezyserami.

kolczesta

Co do leto to się zgodzę joker z niego żaden. Ale przebić ledgera nie da się
Jednak film mimo wielu wad warty obejrzenia na dużym ekranie Smith i Margot Elise Robbie ratują go. No i Amanda ma swoje 5 minut jest jak teflonowa dama z reality life prawdziwa twarda sztuka. Capitan bumerang vs deathpool ( jednorozec) krokodyl mimo wygladu najzabawniejszy. Fakt ze WB ostatnio zbyt kroi sceny. Dark knight był bardzo dlugi ale dzięki temu jest ikona popkultury. W legionie samobójców trochę się rozchustali... (nie zdradze ) ale czekałem ze w finale jednak pojawi się ktoś z jl

ocenił(a) film na 8
Pt845

Ten Joker też nie jest idealny, ba! Nawet nie jest tak Jokerowy jak powinien. Natomiast ten tutaj jest o wiele bardziej komiksowy, szczególnie wygląd. Plus pamiętaj że połowę scen z Jokerem wycięli. Jaki kuźwa Deathpool??? Miałeś trochę Batmana i Flasha i starczy

ocenił(a) film na 8
kolczesta

Ale Suicide Squad to chyba zaraz po Man of Steel najlepszy film DC z tych nowych

ocenił(a) film na 5
Himiteshu

Wedlug Twojej opini. Ja uwazam ze tylko MoS nadaje sie do oglądnięcia. Reszta filmow DC to chu jnia

ocenił(a) film na 8
kolczesta

Strażnicy oceniłem na 10