Legion samobójców

Suicide Squad
2016
6,1 240 tys. ocen
6,1 10 1 240447
4,1 64 krytyków
Legion samobójców
powrót do forum filmu Legion samobójców

Słabe

ocenił(a) film na 4

Film w sumie do dupy jedyne plusy (za to duże) to Margot Robbie i 21 pilots

walaanto

Co ty wiesz o filmie? Twój umysł spowija mgła efektów specjalnych, którymi karmią dzisiejszego widza. Wróć kiedyś lub pozostań w labiryncie Transformersów i nigdy nie znajdź nici Ariadny, która prowadzi do fenomenalnych dzieł.

ocenił(a) film na 4
1337Phoenix

Co ty piszesz?
Transformers to shit jeszcze większy niż to. Na jakiej podstawie twierdzisz że lubię transformers i podniecam się efektami specjalnymi. Moje oceny transformersów mocno zaniżają im średnią. Zresztą ten film właśnie jest bardziej podobny do dziecinnych filmów o robotach niż do wartościowych pozycji.

ocenił(a) film na 4
1337Phoenix

Nie ma to jak bronić efekciarskiego kiczu o superbohaterach jednocześnie krytykować efekciarstwo i inny podobnego typu kicz tylko o robocikach

ocenił(a) film na 8
walaanto

Jakieś argumenty?

ocenił(a) film na 4
walaanto

Oczywiście film jest dziecinny, słaba fabuła, nudny. Taki typowy film o superbohaterach (słaby)

walaanto

Jak byśmy sie spotkali na ulicy to byśmy inaczej porozmawiali. Poza tym, kto ocenia tak dobre filmy jak Suicide Squad na 4? Widać że starasz się być omegą a ty jesteś zwykły apropak. Rodzi sie tutaj stwierdzenie czystej impotencji sztuki filmowej. Chcialbym naprawde cie zobaczyc na ulicy, na mojej ulicy dzielnicy, lecz najpierw musialbym schowac wszystkie zeby w szklance.

Nie pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
1337Phoenix

Cóż wnioskując po twoich wypowiedziach jesteś albo trolem, albo idiotą, albo dzieckiem dla które kocha filmiki o superbohaterach.

ocenił(a) film na 4
1337Phoenix

Zresztą co ja będę dyskutował z kimś, kto gubi się we własnych przekonaniach i atakuje mnie za opinię. To że ty lubisz takie efekciarskie, kiczowate szmiry bez przekazu, nie znaczy że każdemu się to podoba. Filmy DC można obejrzeć żeby się wyluzować, ale nie czyni to z nich arcydzieł, bo to w prawie 100% kicz, kicz i jeszcze raz kicz. Obejrz sobie coś wartościowego np. Skazanych na Shawshank, Ojca Chrzestnego, albo choćby Zieloną Milę. Powiem więcej na wyluzowanie też są wiele lepsze filmy jak Ocean's eleven lub Tożsamość Bourna.

walaanto

Dzieciaczku, jak już wyzywasz, to pokaż trochę inteligentnej retoryki, a nie pospolitego buractwa. Mogę się mylić, bo po prostu może już jesteś taki powierzchowny i pretensjonalny. Lakonicznie: po prostu debil. Udowodnij mi, że jest inaczej, debilu. Boże, ile we mnie jest klasy, tak jechać plebsa z gracją, który posługuje się ironią na poziomie 5 latka. Taki się już urodziłem - naturalny
Nie czujesz się przeciętny częstując mnie takimi ubogimi postami w konwencji plebejskiej typu "Co ćpałeś?" lub "Zmień dilera!" albo "Daj trochę!". Kompromitujesz się w moich oczach, a zyskujesz w oczach kolegów. Niech wychwalają twój majestat. Każ im klękać, niech wyznają twoje bóstwo.
Wow, nie spodziewałem się tak złożonego tekstu z mojej strony. Obawiam się, że mogę cię zbytnio przeciążyć (jestem świadom, że próg twojej inteligencji to 100 IQ), więc najcięższe działa zostawiam na potem hahahaha.

W sumie, słaby z ciebie przeciwnik, taki podwórkowy klaun, który pozostaje jakieś 3 sigmy za jakością moich postów, więc na razie.

Aha! Rób screeny, szybko idź powiedzieć kolegom jakiego debila spotkałeś, a oni przytakną "NO NO, DEBIL".
Eh, zaskakuję dzisiaj siebie. Jeszcze jedno. Jakby była apokalipsa zombie, to ja byłbym Rickiem Grimesem, a ty zombie. Co za symbolizm i analogia.

ocenił(a) film na 4
1337Phoenix

haha nawet nie będę tego komentował.

ocenił(a) film na 4
1337Phoenix

Mogę spytać o czym ty piszesz malutki? Bo nie widzą tu najmniejszego związku z moją wypowiedzią.

ocenił(a) film na 4
1337Phoenix

Po pierwsze to nie jest żadna walka i mam w dupie to czy mnie "zjedziesz", czy nie. Wyraziłem tylko swoją opinię, a ty pIszesz bzdury nie ma temat.

walaanto

Jak czytam takie bzdury to mam ochote wypić bank baniek, bardachować się przez 5 minut po czym bachnąć się na struny. Takich agregatów prądotwórczych jak ty wyjaśniały anioły będac po bejcy. Taki beret jak ty bez kiciora powinien bawić się puzonem, a nie brać się za ocenianie filmów. Bez błachu, jak by anioły to widziały to by nie było takiego aparatu.

Czy mi się wydaje czy ty brandzlujesz sie czytając moje wypowiedzi? Nie rozumiesz co do ciebie pisze czy co? Jakie to jest bure, az chce zobaczyc bude. Pewnie w budzie trafil bys do bunkra.
To ty taki dzwonek jesteś czy tylko niegrypsujący? Bo już nie jarzę.

ocenił(a) film na 4
1337Phoenix

:-D dobra to było nawet zabawne trolu, ale i tak twoje żarty są na dziecinnym poziomie

walaanto

Kto starał się tu żartować? Moje wypowiedzi to nic innego jak "uniwersalny copy & paste", stąd brak sensu w niektórych częściach wypowiedzi.

Pozdro :D

ocenił(a) film na 4
1337Phoenix

Spk haha nie widziałem tamtego postu :D

walaanto

http://www.filmweb.pl/film/Legion+samob%C3%B3jc%C3%B3w-2016-725816/discussion/Ra czej+dla+dzieci.+Typowy+ameryka%C5%84ski+film.,2811220?page=1#post_14642605